Se pare ca nu mai merge, din pacate. Eu il am deja. Singura solutie e sa ti-l trimit pe mess, daca vrei.
Imi poti trimite si mie pe mess jocul american poker ala vechi? id-ul meu este liviu_cdc@yahoo.com......multumesc
Buna miruna as vrea te rog si eu daca vrei sa-mi dai si mie jocul de pocker american te rog da add la id meu petcu_ion86
Buna.poti sa imi trimiti si mie jocul pe sorin15a@yahoo.ro? multumesc mult
Eu am American Poker 2, ca si acelea de la aparate, cel cu fondul albastru, doar ca nu are sunet. Trimit eu oricui, dar as prefera si eu jocul cu sunet.
Buna as vrea te rog si eu daca vrei sa-mi dai si mie jocurile de pocker american te rog da add la id meu petcu_ion86
Trimitemil si mie te rog id petcu_ion86
Care vrea american poker 2 eu il am cu sunet contact kollyma_george
Da din pacate si eu ma chinui de 2 ani si nu gasesc american poker 95 sau 2 am incercat cu tot felul de programe EMULATOR dar fara nici un rezultat MULTANI si SANATATE care ar dori sa ma ajute multumesc mailu privat:kiruta1985@gmail.com
Buna.poti sa-mi trimiti si mie jocul? mersi
Salut.imi trimiti si mie jocul? mersi mult
Salut sunt Gabi trimite-mi si mie jocul American Poker 2 cu fondul albastru cu sunet.Adresa mea de ID este gabriellaurentiu93.
Vreau si eu jocul
Salut sunt Gabi.Am si eu jocul American Poker 2 cu fondul albastru si cu sunet.
Gabi mai ai jocul frate ca la`m cauta ca nebunul si nu gasesc decat circu ala de american poker 2 id meu este: val3ntyn4you18
Salut.vrei sa mi trimiti si mie jocul pe adresa sorin15a@yahoo.ro? multumesc mult
Am rugamintea sa imi trimiteti si mie jocul. Am bagat multi bani cand rula pe aparate:
cis_marie@yahoo.com
E chiar format dupa jocul de la aparate?