| paulici09 a întrebat:

Salut din nou, lume! Va rog dati-mi niste idei ce sa fac in timpul liber(in afara de a sta pe pc) Daca imi dati raman recunoscatoare! Multumesc

Răspuns Câştigător
| liceu a răspuns:

Sport.o plimbare(cu role / bicicleta etc.).sa vizitezi ceva. daca ai talent la desen dau un exemplu. poti sa-ti faci un caiet cu desene... etc funda?

16 răspunsuri:
| akka4 a răspuns:

Iesi cu prietenii la un fotbal, un gratar, o bere, o tigare gasesti imediat. eu nu stiu ce sa fac mai repede in timpul liber si tu nu ai ce face. iti gasesti imediat ocupatiewinking

| HelloWorld a răspuns:

Citeste o carte. Daca o sa gasesti una captivanta, chiar o sa uiti de timp. Mi se intampla rar, deci presupun ca la toti e la fel.

| paulici09 explică (pentru akka4):

Sunt fata daca nu stiai, domnule/d-na

| akka4 a răspuns:

Da acum cu poza asta da dar cand am dat raspunsul habar nu aveam ce esti. iar numele tau paulici vine mai mult de la paul deci. intelegi ce vreau sa spun

Sigur doar era masina cu sclypyci deci nu aveam ce poza sa pun asa ca am pus-o aia! asta nu inseamna ca sunt baiat!winking

| akka4 a răspuns (pentru paulici09):

A ok. deci sa retin ca imaginile cu "sclypyci" sunt avatare pentru fetewinking ok am sa tin mintewinking

Aha... Deci, vezi ca sti? Apropo nu is numai pentru fete, baietule! rolling on the floor)))))))))). Nu pot sa zic asa cevawinking... Si nici nu am zis! In acea ``replica`` :Sigur doar era masina cu sclypyci deci nu aveam ce poza sa pun asa ca am pus-o aia! asta nu inseamna ca sunt baiat! >ti-am zis doar ca-s fata, ok?

| paulici09 explică (pentru paulici09):

Baietelule*

Baietel auzi. laughing). ma cunosti u cumva personal de sti ca sunt baietel? rolling on the floor

Aoleu! Esti fata?

Aoleu! Esti varza!

Hello! Gata stiu ca tu esti fata! Mna, ti bine? Spune! Mna, sa te vad! Daca tot esti asa desetept/a...winking

Wtf. ce vrei sa spu prin "Mna" asta? moldoveanca cumva?

Moldoveanca? Aha, ai vrea tu!

rolling on the floor)) copilasule rolling on the floor)) alt facebook nu ai putut gasi decat pe al surorii tale... rolling on the floor)))))))))))

Ha? ce sora mea mai mica? ce vbesti, fa?