Gasesteti si tu alt loc(de sigur mai aproape de cluj unde poti ajunge cu usurinta), incearca sa traiesti clipe frumoase acolo(poate alaturi de o persoana draga) si cred ca o sa-ti treaca dorul de locul acela... sper ca ti-am fost de ajutor! Funda?
Problema este ca eu m-am nascut in Cluj si m-am saturat de acest oras.Nu se intampla nimic nou pe aici doar plictiseala maxima.
Nu cred ca o sa-ti fie usor sa uiti locul acela, mai ales daca mai ai si amintiri, bine cu timpul o sa-l uiti, o sa-ti fie mai greu, dar o sa-l uiti, incearca sa nu te mai gandesti la acel loc, si sa incerci sa mai iesi si tu cu prietenii, prin alte locuri, incearca si altceva, si sigur o sa uiti...
Dorul este imprimat in subconstientul tau. Incearca sa nu te mai gandesti la locul natal, pentru ca este normal sa ai o stare de nostalgie. Vezi partea frumoasa a zonei in care locuiesti acum si incearca sa te bucuri de fiecare loc pe care ai ocazia sa il vezi. Bucura-te de viata! Stiu ca..."Nicaieri nu-i ca acasa!", dar asta nu inseamna ca in alta parte nu poate fi ok. Uita-te in jurul tau..sigur vei gasi ceva care sa iti capteze interesul! Bafta!
Davyduchiha2001 întreabă:
eusebiu27 întreabă: