| Almássy a întrebat:

Eu cant bine, chiar foarte bine vocal.Fac bine intonatia si toate alea. Chestia e ca nu stie nimeni in afara de profa de muzica si prietena mea cea mai buna. Cantam odata in pauza o melodie si m-a auzit profesoara de muzica si a spus sa merg la cor pentru ca cant cel mai bine dar i-am spus sa nu spuna nimanuilaughing stiu ca par o copila de 12 ani dar asa e situatia!
Mama nu stie pentru ca ca orice fetita eu spuneam ca ma fac cantareatalaughing si ea spunea ca nu o sa castig nimic si sa invat sa invat... si am 9, 60 tot timpul dar cand vad fete pe la concursuri de cantat si le aplauda toata lumea simt ca si eu as putea sa fac astalaughing
Dar nu stiu... sa ii ma inregistrez si sa-i arat mamei? sau e prea ciudat?rolling on the floor Am 14 ani jumate.

3 răspunsuri:
| Robotzzzi a răspuns:

Inregistreazate si arata-i mamei tale pentru ca o sa se bucure foarte mult si daca doresti sa mergi mai departe sa canti o sa te ajute foarte mult si o sa te sprijine in tot ceea ce faci.

| Alicia98 a răspuns:

Canta-i mamei tale in fata si cere-i parerea. Daca canti bine, ar trebui sa te faci cunoscuta. poti face asta prin youtube sau poti incepe sa faci ore de canto si asa vei incepe sa mergi si tu la concursuri.
Bafta! happy

| SouLIce a răspuns:

Daca visul tau este sa canti atunci urmeaza-ti visul
Sa stii ca foarte putini oameni fac ceea ce le place si mai ales sa traieasca din ceea ce le place sa faca
Sfatul meu este sa vorbesti cu parintii si sa iti asculte vocea
Bafta!