| Kidnapper a întrebat:

Salut eu cu niste prieteni(suntem 20) vrem sa facem un airsoft war, vreau sa-mi spuneti cu ce trag armele airsoft(ce munitie folosesc), ce echipament trebuie etc.Noi stam la tara (Bran, pe langa castel)deci campul de batalie nu este o problema.

1 răspuns:
| Tudurachioaei_Gicu_1965 a răspuns:

Armele airsoft folosesc drept muniție niște bile din plastic cu diametrul de 6 mm propulsate de CO2 sub presiune provenit din niște capsule care se schimbă după ce se golesc, iar echipamentul strict necesar pentru a practica airsoftul este format din:
1. Uniformă de tip militar de camuflaj, făcut dintr-un material cât mai rezistent, ca să vă protejeze de spini, așchii și alte asemenea chestii ascuțite, preferabil cu cât mai multe buzunare (cred că nu mai trebuie menționat pentru ce);
2. Bocanci de calitate și cât mai comfortabili care să vă sprijine gleznele și care să aibă tălpi cu aderență ridicată;
3. Mănuși de protecție;
4. Cască de protecție cu mască transparentă rezistentă la șocuri care să vă protejeze fața și (mai ales) ochii, care, loviți de un proiectil în plină viteză, pot suferi leziuni foarte grave!