anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Faceti-mi si mie un top cu cele mai horror filme vazute vreodata de voi! Vreau sa ma tina in suspans si sa ma si speriu foarte mult pe parcursul intregului film! O sa merg in tabara saptamana viitoare 7 zile cu colegii mei si vreau sa ne speriem de sa ne sara capacele. Deci faceti va rog un top 5 sau un top 10 cu cele mai horror filme vazute vreodata de voi! Vreau gen cu fantome si sperieturi, nu sange ca Saw.

7 răspunsuri:
| ExtraSakadat a răspuns:

Buna!
SAW.
Resident Evil.
Bloody Mary.
The exorcism of Emily Rose

Pa.pa! ^^

| LovعlyFeelings a răspuns:

Eu iti recomand Instrusii [ The Univited ]. Nu este chiar Horror dar merita vazut! Trailerul nu este pe masura, dar iti zic, este superb!

| Larisa a răspuns:

Grito1,2,saw(toate partile), ring,

| kikiii_1730 a răspuns:

1. paranormal activity 1, 2
2. insidious
3. drag me to hell
4. the rite
5. demon
6. scream 4
7. the exorcism of emily rose
8. children of the corn
9. darkness falls
10. the exorcism director`s cut
asta e topul 10 al meuhappy. sper sa iti placa!

| No0oName a răspuns:

Seria saw 1, 2, 3,4,5,6,7

| GigllyMandy a răspuns:

Bun o sa-ti spun doar cateva serii de filme care pe mine m-au inspamaintat exxxxttrreeee, mm de mult! Daca vrei sperieturi scoate The grudge (varianta amereicana) o serie de filme horror si daca nu itit sunt de ajuns incearca Ju on tot aceiasi serie de filme doar ca este varianta japoneza(fac japonezii astia niste filme horror) vers. japoneze sunt mai greu de gasit cei drept dar te descurci tulaughing A da si Shutter 2004 si 2008. Crazy man! Te rog uitate la ele si da-mi un msj cu parerea ta.chiar sunt curioasalaughing Sper ca ti-am fost de ajutor! ciuss!

| ralukaa_6140 a răspuns:

Drag me to hell( e tare si infricosator)

saw 1, 2, 3, 4, 5,(saw este un film mai mult cu sange torturi, si merita vazutwinking, de4 aceea saw in engleza mai inseamna si fierastrau:-s )
perkins 14 mai este misto

mirrors (este infricosator, si chiar daca nu l-am vazut cu subtitrare am continuat sa ma uithee hee )

da, si mai sunt filme din astea
casa celor 12 fantome (parca)

blood river

my bloody valentine este infricosator

satanic panic

1- George A. Romero’s Next Zombie Movie
2- 25/8
3- Jennifer’s Body
4- Giallo
5- The Wolf Man
6- SAW VI
7- Tyrannosaurus Rex