| Bisbiavatar12 a întrebat:

Salut fratilor, as dori sa imi fac upgrade la pc. Am gtx 750 ti 2gb si as vrea sa iau un gtx 960 2gb. Am amd fx 8310, as dori sa il upgradez la un amd fx 8350. Am 8 gb rami, ma rog, trebuie sa imi iau si sursa noua sau cum se procedeaza? cumpar cele 2 si le montez pur si simplu? dau funda pls!

Răspuns Câştigător
| CPAElites a răspuns:

Spune ce sursa e.( numele producatorului si modelul )

Diferenta dintre FX8310 si FX8350 este de foarte mica in gaming ( nici nu se observa )

GTX 960 este cu 70% mai performanta decat GTX 750 TI.

CUMPARA UN GTX 1060 sau 1070!

| Bisbiavatar12 explică (pentru CPAElites):

Bugetul nu imi permite sa imi iau 1060 sau 1070, maxim 960. As dori procesor amd mai bun decat 8350 daca poti sa imi dai link, nu Intel pentru ca nu doresc sa imi schimb si placa de baza

| CPAElites a răspuns (pentru Bisbiavatar12):

Deci fi atent!
Rapciuga asta de procesor de acum 7 ani duce orice joc, niciodata nu a trecut de ~85% in gaming! IAR FX8310 este de doua ori mai performant decat procesorul meu!
Ducea GTA 5 cu detaliile date pe Mediu spre High rezolutie Full HD +40 fps-uri.

Uite poza :
https://postimg.org/image/6u5yrighx/

9 răspunsuri:
| Bobbb a răspuns:

Sursa noua si le cumperi pe cele 2 si pe montezi pur si simplu, frate

| Bisbiavatar12 explică (pentru Bobbb):

Ok, deci sursa noua neaparat?

Nu ai spus ce sursa detii acum!

Nu merita sa investesti intr-o platforma moarta. Mai asteapta cateva luni pana vor aparea noile procesoare AMD ZEN!
Nu-ti mai cumperi procesor..si iti cumperi placa video.

PS : Esti sigur ca placa de baza duce acel FX 8350?

| Bisbiavatar12 explică:

Ok, deci sa imi iau doar placa video... ce placa recomanzi? Si cum aflu placa video si sursa fara a deschide pc

Trebuie sa-l deschizi daca vrei sa aflii ce sursa este.

"cum aflu placa video" PAI AI SPUS CA AI GTX 750 TI!

| Bisbiavatar12 explică (pentru CPAElites):

Nu placa video, ma refer daca imi iau un gtx 960 sau 970 poate nu trebuie' sa-mi iau si sursa noua, o sa-l deschid sa ma interesez