Pe internet si in majoritatea cartilor de vise scrie ca toata lumea viseaza dar unii oameni nu isi amintesc visele. Daca va cauta pe net sigur va gasi "metode de amintire a viselor"
In primul rand tu nu ai cum sa-ti controlezi visele. Ele reprezinta manifestari ale inconstientului si nu pot fi controlate in mod constient.
Si toti oamenii au vise, doar ca nu toti isi aduc aminte dimineata ce au visat. Nu e treaba ta sa o ajuti si nici nu e bine sa te bagi. Este posibil ca uitarea viselor sa fie un mecanism de aparare(daca ceea ce viseaza o afecteaza prea mult creierul se apara si "uita"visele).
Si eu..am vise in care..imi dau seama ca e vis deci am avut o intamplare..prea de tot..in fine. poate ea cand se pune la somn..nu se gandeste la ceva anume..si nu ii ramane-n minte nimic..defapt nu e stresata..visele apar atunci cand esti putin stresat si te gandesti la ceva..si iti spun eu ca si ea are vise..sau nu are tinere de minte nu-si mai aminteste visul.
In unele nopti chiar nu am nici un vis... cam 40% din nopti nu am vise. mereu imi aduc aminte ce visez daca visez dar in unele nopti sunt BLACK deci nu sti ce ar putea sa fie
Poate a avut o intamplare nefericita care i-a marcat viata. Poti so ajuti intreband-o ce are si poate sa o consolezi. Sper ca te-am ajutat