Pai unu la mana, eu zic sa vb cu ai tai si sa le explici daca iti e asa panica de el. Sa iti strangi si tu prieteni si el si sa iasa urat mai bine asa ...Pt a doua intrebare nu te pot ajuta dar iti urez bafta!
Pentru intrebarea 1 scuze k iit zic dar esti un prost il bateai pe loc si duapa aia iti adunai daca venea cu gasca tio adunai si u pe a ta si gata.3-4 telefoane 3-4 vizite si gata e langa tn.ma rog asa e la mn.macar de 2 ori pe luna vin acasa vanat la ochi.si cu cine mam batut erau mai mari cu 2 ani k noi dar le-am traso
si intrebarea 2: fa-ti cv prieteni si vb cu ei pe urma o sa ti se largrasca prietenii o sa vezi funda?
Nu trebuie sa iti frie frica doar ce se poate intampla? stai calm in al doilea rand daca nu vrei sa il bati gandeste-te ca el nu are ce ai tu si el mananca jumate din ce ai tu + ca el va ajunge un vagabond care o sa cerseasca in fata casei tale intr-o zii si stai calm ca daca nu il bati tu si daca o continua asa o sa deea de unu care o sa il bage in spital odata si odata
E in clasa intai si are vreo 11 ani ma eu am un tigan de 15 ani in clasa