| AcestaEsteUnContCaOricareAltContDePeTpu a întrebat:

Salut, ieri o fata a facut misto de mine cand i-am zis ca o plac (stiu sigur ca si ea ma place), de atunci am mai vorbit azi cand mi-a zis ca nu a fost ea pe mess (sigur si ea a vazut ca i-am scris ca o plac), eu am zis "ok" si nu am mai vorbit cu ea. acum cum sa ii zic din nou ca o plac?
funda big grin

4 răspunsuri:
| MyMindRules a răspuns:

Salut! Cred ca s-a rusinat cand i-ai spus, trebuie sa'i arati ca o placi, nu sa-i spui: vorbeste frumos cu ea, ofera-i cadouri, uitete insistent la ea ca sa-si dea seama ca o placi.
Bft!

| Bihter a răspuns:

De data asta,ar trebui sa ii zici fata in fata, poate a facut ea misto de tine, apoi regreta si a dato la intoarsa...sau poate era cu o prietena,si ii era rusine asa ca au inceput sa faca misto de tine, dar treburile astea se zic fata in fata nu pe mess sau la telefon, data viitoare fii mai baiat, asa vei vedea tu cu ohii tai reactia ei si vei stii sigur daca face sau nu mistowinking

| ღmarynaღ a răspuns:

Buna, pai ar trebuie pentru inceput s-o bagi in seama pe mes cu o intrebare simpla : buna happy, cmz? big grin, ea iti va raspunde sigur daca te place, mai palavragesti despre ce ai mai facut azi si aduci din nou in discutie "relatia" voastra, o intrebi frumos, romantic, dar, ti-e ti s-a parut stupida oferta mea? straight face, ea va zice ce oferta, iar tu ii vei spune, de a fi prietena mea happy, si atunci iti va zice,winking sper ca ti-am fost de folos.

| Salahadin73 a răspuns:

300-400 ml vodka si dupa aceea o sa fie foarte simplu sa ii spui