Pai, eu cred ca veti avea o relatie, dar s-ar putea sa nu dureze mai mult de o luna. Din ceea ce zici tu reiese ca esti serios dar ea se pare ca iti admira calitatile cele mai mici. O sa ajungeti atunci cand nu o sa mai admire nimic la tine si atunci se va termina. Oricum, ar fi o alegere buna.
Eu zic ca te place...Ai putea sa o intrebi daca vrea sa fiti impreuna...Nu cred ca ai ce sa pierzi.Succes! Funda?
Pai daa o spus ca si ei ii place de tine da ar trebui.
dar inainte de toate trebuie sa incepi sa stai cu ea mai mult s-o iei in brate asa ca sa vezi cum reactioneaza daca te respinge sau te lasa.si apoi dupa sa o intrebi daca vrea sa fiti impreuna
sper ca te'am ajutat; x
Eu zic sa o intrebi caci incercarea moarte n-are.Se pare ca ea a observat ca tu te porti frumos cu ea si mai mult apreciaza acest lucru. Urmeaza-ti instinctul si totul va fi bine.
Poi, vezi daca ii place de tine...Sau daca esti mai timid vorbest cu prietenii ei ca sa vorbeasca ei cu ea.Totusi cel mai bine ar fi s-o intrebi tu. Macar daca te place sau nu sa fii cu gandul impacat sa nu ai surprize mai tarziu.Si daca vezi ca nu stiu zambeste cand te vede, vorbeste cu tine, fie se joaca, flirteaza etc... poate vrea sa fiti impreuna. Dar esenta principala e COMUNICAREA.
Daca ti'a spus asata inseamna ca te place dar ii este frica de o relatie cu tine pentru ca "prietena" voastra actuala dupa o relatie cat ar fi ea de scurta nu ar ma fii tot asa...
De cand ma stiu am urat intrebarea asta "Vrei sa fim impreuna?", prefer faptele nu o intrebare...
Ce ar fi ca sa o inviti undeva? adica la o intalnire? fata in fata sa fiti?
Fata deja a zis ca ii place compania ta si sa vorbeasca cu tine si ca ii place de tine... ce mai vrei?
Ia initiativa si gata.Ai primit destule semne de la ea... actioneaza.
SAU... te place doar ca un amic si atat si nu vrea sa strice o prietenie dar ma cam indoiesc.
Sfatul meu este sa o inviti undeva. Daca zice ce te vede ca doar pe un amic, asta este. Daca da alte semne, stii tu ce sa faci de acolo.
Bafta.