anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi puteti spune si mie ce as putea manca la micul dejun (chiar daca e pe la ora 11 big grin) cat sa-mi tina de foame mai multe ore, practic sa inlocuiasca si pranzul care e acoperit de scoala? De obicei nu prea pot sa mananc orice, de multe ori sandwich-urile nu prea imi priesc (sunt cam innecacioase), iar iaurturile nu prea imi plac (mai ales cele mai acrisoare sau cu pulpa).

As vrea sa-mi recomandati ceva cat sa scap de rutina asta alimentara happy, multumesc!

Răspuns Câştigător
| afrodyta a răspuns:

Buna, uite eu de exemplu intru la scoala la 13-14 si ies la 19-20, nu prea am timp sa mananc ceva consistent.Eu mananc pana sa plec la soala ori o mancare gatitia ori ceva uscat un sendwis doua, iar la scoala imi iau ori covrigi ori un pateo sau gogoasa corn, iar mie imi tie pana ajung seara acasa si mananc o mancare buna si calda.
La miculdejun trebuie sa mancanci cat mai mult deoarece acesta iti tie aproape toata ziua si este si foarte consistent.Succesc!

4 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Mie un castron de cereale imi ajunge cam pana la 17!

| yoo23 a răspuns:

Snitele de pui, covrigi in drum spre scoala, si eventual un sandvish sa ai la tine.

| BrD a răspuns:

Pei s-a inventat un nou tip de masa. Se numeste Breanch (combinatie intre Breakfest si Lunch). Este cei care nu se trezesc pentru micul dejun, dar se trezesc prea devreme pentru pranz.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Trebuie să mananci bine mult si te va scapa.