| vincze_2660 a întrebat:

Salut.imi spuneti si mie care este cel mai tare mmorpg games din Romania? gen metin 2.sa fie si in limba romana.

Răspuns Câştigător
| LeaveMeAlone a răspuns:

MMORPG jucate de romani ai sa vezi peste tot, dar din cate stiu eu singurele main cunoscute sunt cele de la GameForce.Aceasta firma iti pune la dispozitie 4 jocuri cu client:
1. 4Story
Două regate - prinse într-un război sângeros unul împotriva celuilalt. Amintirile unei lumi, odată pașnică, pălesc pe zi ce trece. Ești pregătit să lupți pentru adevăr și unitate? Poți vindeca rănile continentului?
2.Metin2
Lasă-te fermecat de satele pitorești și de peisajele care-ți taie răsuflarea într-o lume fantastică, în Orientul Îndepărtat. Din nefericire, un necaz se abate peste aceaste tărâmuri: influența Pietrelor Metin a adus teamă, turbulențe si războaie. Ridică sabia și ia-ți destinul în propriile mâini!
3.NosTale
Ținuturile fantastice din NosTale iți oferă șansa de a experimenta aventuri interesante împreună cu NosMates. Săbii și baghete magice te vor ajuta să îndeplinești aceste misiuni înșelătoare. Ești pregătit să te lași fermecat?
4.AirRivals
Război aerian deasupra planetei Phillon - o bătălie pentru teritoriu, onoare și reputație. Strategii sofisticate și manevre îndrăznețe, toate într-o singură zi de muncă, în cazul acestor piloți. Luptă la unison și apără-ți natia!

Cam astea ar fi din cunostintelele mele...

3 răspunsuri:
| spirt1 a răspuns:

Top 1 e W. O. W dar nu stiu daca e in romana

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu ce sa ma joc

| DodyD a răspuns:

Am si eu o propunere pentru cei care vizualizeaza acesta pagina.Sigur ati vrea un Iphone 4 16 Gb gratis sau 20 euro / prieten inscris pe un site gratis.Intrati pe www.appleiphone4forfree.blogspot.com si aflati cum.E CHIAR PE BUNE!