| Lorenna88 a întrebat:

Salut
in curind e ziua mea implinesc 14 ani, si vreau sa-mi fac ziua mea acasa (traiesc la casa pe pamint), vor veni 6 prieteni si nu stiu ce muzica sa ascultam, ce mincare sa pregatesc, poate un film sa privim, dati-mi niste idei
pentru cele mai multe si mai bune idei funda
multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Multi inainte pentru frumoasa varsta happy
Nu trebuie decat sa aveti ceva gustari/apa minerala/sucuri cat mai naturale daca se poate/ ascultai muzica care va place voua si puteti dansa in liniste.
Apoi puteti juca ceva jocuri care sa nu faca prea mult zgomot/va uitati la un film/ asta in masura in care cadeti la invoiala.
O poti ruga pe mama ta sa te ajute cu ceva gustari cum ar fi.
Salata de icre/de vinete/salata greceasca/ etc. apoi ceva prajiturele si multa voie bunahappy
O zi buna sa aihappy

3 răspunsuri:
| dannys a răspuns:

Pai muzica o alegeti voi ce va place,de mancat poti pregati un platou aperitivpt inceput (rosii,castravetii, masline, cascaval sau branza si mezeluri) un pic din fiecare si dupa poti face sau comanda pizza, suc, alune sau covrigei (ceva de rontait)

| Talmacel_Alexia_1999 a răspuns:

Ascultati muzica voastră preferata decideti voi
Puteti face un grătar,bautura,(Pepsi,Coca-Cola,Fanta, Ceai, sampanie pentru copii etc.) un platou cu legume tăiate frumos, un bol cu fructe,(sa fie ceva sănătos)prăjituri(tiramisu, tort etc.). Mai gasesti tu niste idei.
La film poti vedea...Hakiko,Dumnezeu pentru o zi, Jumanji, Anabell, Copilul problema 1, 2, Old Yeller, Dolphin Tale 1, 2, Hotel Transylvania.Neaparat trebuie sa averi popcorn sau chipsuri.
Daca este cald afara niste jocuri, un joc PC etc.
Filmele pe care ti le-am dat sunt:animatie, aventura, trist, comedie si Anabell este de groaza.

| sarmalutapicanta a răspuns:

ziua ta sa fie nelimitata si fara reguli, in al doilea rand trebuie sa te eliberezi de ganduri plictisitoare si sa eliberezi robia din tine, sa fi libera prin interior, nu doar din afara, dar cum sa fii libera cand nu esti multumita? descalceste cablurile din suflet si fi fericita si libera in locul in care te aflii, apoi eu pot sa-ti dau niste idei de muzica populara care o sa ti le scriu mai tarziu, clasice nu stiu, dupa aia ca sa fie ziua ta foarte frumoasa fa un lucru caritabil ajuta-i pe alti multumeste-ti parintii si o sa te simti multumita si linistita de ziua ta.fii optimista, elibereaza-te de suparari nu le ascunde, zi tot ce ai pe suflet, elibereaza-te de frica, de griji, incearca sa fii cat mai libera si speciala, fi chiar nesimtita mai bine decat suparata si inchisa in tine.atata tiimp cat esti multumita si eliberata de probleme de ziua ta poti face ceea ce vrei tu, infrunta problemele, nu le ascunde spunand ca asta-i viata si ca problemele fac parte din viata ta.vezi sa bei cafea de ziua ta, sa nu fii obosita, cauta un film extra bun cum ar fi titanic, jucativa tupu prin casa faceti nebunii nu va ocupati de problemele din cap, si fiti liberi si multumiti...succes