| Andwta a întrebat:

In luna iunie e ziua bunici! Deci vreau sa-i fac un cadou frumos dar si sa-i placa. Vreau sa imi dati idei chiar foarte multe!

Răspuns Câştigător
| Zuupass a răspuns:

Pai eu iti sugerez sa-i iei un buchet cu florile ei preferate si un pupic :* crede-ma bunici iubesc gesturi din astea happy

5 răspunsuri:
| hideaway a răspuns:

Hey, @Andwta!
Un cadou ideal pentru bunicuța ta trebuie să vina în primul rând din suflet și din toată dragostea ta, până la urmă gestul și intenția contează. Îi poți face o felicitare personalizată, să îi scrii un mesaj drăguț în ea (să nu uiți de clasicul "La mulți ani!"), un buchețel de flori cu florile sale preferate și nu în ultimul rând ai putea să îi iei ceva care s-o ajute, ceva casnic, cum ar fi:
- un set de cești de cafea drăguț
- o cană personalizată
Totodată îi poți lua și ceva decorativ, cum ar fi:
- un tablou drăguț
- o fotografie cu tine și ea înrămată
- o iconiță drăguță
Îi poți cumpăra ceva simbolistic:
- un lănțișor și cercei; în lănțișor ai putea pune o poză cu tine (să fie acel gen de lănțișor care se deschide)
- o brațară
Sau îi mai poți cumpără ceva frumos, pe care să îl poarte:
- o eșarfă frumoasă
- o rochiță în culori deschise, ba chiar una cu model floral
Nu uita totuși s-o îndulcești și să-i pui o cutie de bomboane sau o ciocolată în punguța de cadou. Acestea ar fi sugestile mele, sper să te ajute.
P.S.: La mulți ani bunicii tale!
Numai bine!

| Zuupass a răspuns (pentru hideaway):

Bun raspuns andreea dar eu am pus raspunsul meu in caza ca nu vrea sa piarda multi bani si sa faca in cado dragut
happy

| hideaway a răspuns (pentru Zuupass):

Mulțumesc.
Înțeleg răspunsul tău, câteodată simplitatea este cea mai bună. happy

| Zuupass a răspuns (pentru hideaway):

Multumesc

| Zuupass a răspuns:

Sper ca team ajutata