| madelf a întrebat:

In urmatoarea perioada as vrea sa achizitionez niste role.Nu am probleme, stiu sa merg, insa as vrea sa stiu si parerea celor care practica sportul acesta de mai mult timp si au habar de cum ar trebui sa fie o pereche de role si la ce trebuie sa te uiti in asa fel incat sa nu iei teapa.
Ce m-ar interesa, o pereche rezistenta cam pana in 270 de lei, fara sireturi(stiu ca e indicat cu sireturi, dar am o problema personala cu ele big grin )
Astept raspunsuri, multumeesc!

5 răspunsuri:
| Alexandra0005 a răspuns:

Pai parerea mea este ca inainte sa achizitionezi acele role trebuie sa verifici marimile astfel in cat sa se poata mari sau face mai mici cum doresti tu este bine sa iti dea si un set de cheite cu care poti sa umbli la roti pentru ca sunt si cazuri in care se sctrica sau se blocheaza chestii de astea asa mi s-a intamplat si mie. Sper ca te-am ajuta...winkingSucces!

| Addutzssa a răspuns:

Pai cel mai important este ca rotile sa fie din silicon. Bara aceea care sustine rotile sa fie din metal, asa sunt foarte rezistente si tin mult timp fara sa ai probleme cu deplasarea pe ele, adica sa se dea intr-o parte sau alte chestii. Alte aspecte, nu cred ca sunt necesare, decat ca plasticul din care sunt facute in partea de joc, in afara de bara din fier, sa fie mai tare, sa te sustina cum trebuie.

| 01rukia01 a răspuns:

Pai cauta la un second hand sunt role destul de bune sub 100 de lei.eu mi-am luat o pereche k2 cu 60 de lei si sunt super bune zbori cu ele faci scheme n-ai treaba
sa te uiti la marime si la rulmenti sa nu fie uzati
ABEC 5 e bun si 3 merge

| all4u a răspuns:

1) Trebuie sa fie cu role de sillicon... asta daca nu vrei sa trancane sub tine pamantul in cazul in care sunt de plastic
2) Trebuie sa fii atenta sa nu aiba invelisul din plastic, se poate zgaria, arata fff urat sad
3) Nu te uita dupa cele prea ieftine... poti sa iei teapa laughing)... cele intre 150-250 lei sunt buune, depinde ce firma
Sper ca te-am ajutat
:*:*
Fundaaa`?

| TPA24 a răspuns:

1. cel mai bine este sa fie cu silicon.
2. de preferabil si avantajoase sunt cele care se poate schimba marimea
3. de obicei prefer sa imi iau din material(adica sa nu prea aiba plastic), ca sa nu se zgarie si sa arate urat