NU SUNT ADEVĂRATE, AŞA SE FAC BANI UŞOR ŞI LEGAL! ESTE DOAR O METODĂ DE A FACE BANI, FĂRĂ A FACE NIMIC ÎN SCHIMB!
Sandra_panseluta acela este site-ul unui prieten de al meu care m-a rugat sa ii dau adresa mea de mail pentru un timp pentru ca el nu avea...are 45 de ani si are o firma si doar ce a inceput sa intre pe net si sa faca concursuri! o sa ii spun sa schimbe adresa de mail! si nu nu vreau sa fac reclama la site...eu am intrat si nu mi s-a parut in regula, i-am spus si lui si a zis ca "du-te ma de aici ca e bine...eu ma tin de cuvant si dau premiile ce conteaza cum arata site-ul" si de aia am vrut sa va intreb si pe voi daca credeti ca arata bine pentru un site de concursuri! inca odata nu am incercat sa fac reclama...
Apropo daca chiar se intelege ca vreau sa fac reclama rog un admin sa stearga aceasta intrebre pentru ca nu vreau sa se inteleaga asta !
Daca sunt adevarate eu cred ca da sa presupunem ca unu vrea sa participe nu il costa decit 1 eu plus minus dar mai sunt mii ca si el deci cel care organizeaza cumpara un pc ca sa zic asa care il costa 900 de eu primeste 1000 de sms uri deci el cistiga 100 de eu fara ca sa miste un deget
nu stiu in cazul sitului ala da. in general functioneaza concursuile astea eu maxim arunc 1 eu da cu un 1 nu cumperi mai nou nici o cafea asa ca ce am de pierdut.) daca cistig e si mai bine
shane_9616 întreabă:
IuliaT900 întreabă: