joi plec in excursie si s-a anuntat ploaie(joi-vineri-sambata)... ce am putea face seara(sau in timpul zilei daca stam in camere)? niste jocuri? idei? funda!
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Buna! V-ati putea juca adevar sau provocarea-ti putea povesti
a-ti putea juca cartifetele v-ati putea face parul una alteiava faceti manichiurasuna-ti cu numar ascuns:*:Xcam atatea idei am acumsper ca te-am ajutat:*pa
Sunt mai multe jocuri cu coarda. Dar eu iti voi spune pe acela care il joc eu cel mai des. Pt a juca acest joc etse nevoie de cel putin 2 persoane si respectiv un fluturas in caz ca cineva nu poate trece un nivel.
10. Sari corda ca si cum ai merge -si faci 10 sarituri.
9. Sari coarda cu ambele picioare de o data ( nu cred ca ai inteles ce am vrut sa-ti spun )-si faci 9 sarituri. http://www.google.ro/......tp?/imgres uite asa
8. Sari cu picioarele incrucisate- ai 8 sarituri (aaa ...si am uitat sa mentionez, daca cumva cineva a greit, s-a incurcat atunci inseamna ca e peci si ramane la nivelul acela urmand ca persoana urmatoare sa sra coarda pana cand si aceasta peceste iar daca a pecit tu continui de la nivelul la care ai ramas)
7. Sari intr-un picior-ai 7 sarituri
6. Cel mai simplu, pui coarda i fata ta apoi treci picorul facand :2, 4,6. Adica asa in zig-zag.
5. Sari coarda inapoi facand 10 -si ai 5 sarituri
4. Sari o data adunat, o data un pic cracita ( cum este 9 ) -cu 4 sraituri.
3. Sari inapoi cu coarda(daca intelegi ce vreau sa spun ), intr-un picor -3 sarituri
2. Sari facandu-ti corda incrutisata, cum e 5 numai ca faci incrutisat-2 sarituri.
1. Sari coarda facand-o incrucisata, si facandu-ti si tu picioarele incrutisate -si ogic ca vei avea doar o saritura.
Apoi, ai terminat toate nivelele, treci la alte probe.Mai intai repeti 9 zicand asa: ZE-RO-LI-CA. Dupa ce ai trecut si de zerolica urmeza ceva mai greu. Repeti din nou 9 spunand asa lent : "Ciresica vinde mere, ciresel vine si cere, ciresica nu i-a data, ciresle vine si ia. Cate mere a furat ciresel cel vinovat? "
La care persoana cu care joci tu (daca sunt mai multe trebuie sa repeti chestia asta la toate pentru fiecare dintre jucatoare) iti da un numar sa zicem 50, iti da nivelul hai sa spunem 7 si iti spune de cate ori ai voie sa gresesti (daca nu iti da voie deloc ai tu un di oficiu, iar daca ai 3 mai primesti una cu cea din oficiu) si cate opriri(este asemanator cu cea ce ti-am scris in paranteza precedenta cu puncte di oficiu). Stabiliti voi un numar inainte sa iti dea de cate ori sa sari sa zicem pana la 100. Daca tu ai trecut de 4 peciri sua opriri atunci ai pierdut treceti la urmatoare iar apoi cand iti vine randul tot proba acesta o faci sau la care ai ramas.(sper sa-ti placa pentru ca eu cu prietenele mele -l-am inventat...iar daca e ceva ce nu ai inteles, trimite-mi un mesaj )
Broasca
Stiu ca mai sunt si alte jocuri dar eu iti spun unul de fete. Ai nevoie se 3 persoane si un elastic ( elastic mare ). Si formati un triunghi. Mai intai incepi de la picoare, de joc si incepi sa sari mai intai in inerior "un, doi, trei; un, doi, trei " mai inai incepi din exterior apoi intri in interor meri sa iesi altundeva apoi intri iar, intri iesi, intri iesi, pana ce ajungi de unde ai plecat. Apoi cand ai ajuns de unde ai plecat incepi cu " un, doi; un, doi"( la fel pana cand ajungi de unde ai plecat) iar apoi incepi cu " unu; unu...". Mai intai incepi de jos, apoi urmeaza la genunchi, apoi la sold iar apoi la umeri. Bine inteles ca trebuie sa fi inalta si sa te pricepi ca sa poti sa treci de toate nivelele. :)
Zig-zag
La fel. Se joaca cu elasticul. Doua fete tin elasticul astfel formnad un x. Apoi icep sa zica " Zig-zag, zigareta face spanc " dupa ce au trminat de spus se invartesc, ...incurca elasticul astfel incat ca persoanele care joaca sa sarapeste el, sa se bage pe sub el... incercand sa ajunga pe parcea cealalta fara sa atinga elasticul
Flori, fete si baieti, melodii sau cantareti (cred ca il stii... daca nu il stii da-mi mesaj si iti explic cum se joaca :) )
EU AS LUA IN DESERT -> Este un joc de inteligenta. Tu esti singura care stie regulile jocului, iar restul trebuie sa isi dea seama. Poti lua in desert doar obiecte care incep cu initiala numelui tau de familie si al prenumelui. De exemplu, daca pe o fata o cheama Popescu Ioana, nu poate lua in desert un dinozaur sau un caine, in schimb poate lua o paine sau un inel. Daca pe alta fata o cheama Georgescu Andreea, aceasta nu va putea lua in desert din paine si nici inele sau altceva cu aceste litere; ea va putea lua, de exemplu, o gaina sau un ac
FÂS -> Nu conteaza asezarea. Fiecare persoana zice pe rand " FÂS ", cand aceasta incepe sa rada, colegul din dreapta ii da un cuvant pe care trebuie sa il spuna de acum inainte (" FÂS pisica"). La un moment dat se va face dita`mai sirul de cuvinte. Cine se incurca iese afara.
DU-TE LA PERSOANA RESPECTIVA -> Asezati intr-un cerc mare, fiecare ii spune colegului din dreapat un nume dintre cei prezenti acolo. Se alege o singura persoana care ii va spune fiecaruia pe rand :"Du-te la persoana respectiva si fa-i cutare lucru" (ce va trece voua prin cap). Cine refuza este eliminat din joc.
KILLER -> Toti se aseaza intr-un cerc, tinand ochii inchisi si mainile la spate. O singura persoana trece pe la fiecare si o atinge o data (daca este om) sau de 2 ori (daca este criminal). Se alege un singur criminal. Dupa aceea, toata lumea se plimba incet. Criminalul va face cu ochiul anumitor persoane, fara ca restul sa vada, iar cei carora li se face cu ochiul se aseaza pe jos. Cei ramasi trebuie sa ghiceasca cine anume este criminalul.
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (18.117.156.26) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro