| Adryannn a întrebat:

La GTA San Andreas se poate sari cu motocicleta ca si cu BMX cand apesi pe Ctrl? Sau cum faci sa sari mai tare cu motocicleta? Ca am vazut pe you tube cum fac figuri din alea cool si sar mult mai tare cu motocicleta.

8 răspunsuri:
| Laura a răspuns:

Nu, nu se poate. Tu ai văzut în realitate oameni să facă bunny hop-uri cu motocicleta? big grinlaughing Foloseşte motocicleta nrg 500, sau cum se numea...

| alandala a răspuns:

Da, se poate cu un mod, care este ilegal. Se numeste s0beit. Are instalare automata. Si in joc, tasta B (break dance), sari, cu orice vehicul... si multe altele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alandala daca ai avut acel mod zine si noua de unde la-i luat un link macar
pe acele il avem si eu dar s-a stricat gta-ul meu de la atatea moduri pe care le-am bagat in el si nu am mai avut setupul de la acel s0beit care sari cu tasta B am incercat si alte s0beit alte versiuni dar nimic cu nici unul nu sari de pe B in read me scrie ca sari de pe pause(break) da nu sare

cu s0beitul poti face mai multe chesti sa ai bani viata armura arme ai viteza mare cu masina sa te telepotrtezi multe o gramada de chesti dar vezi daca joci cu el pe SA-MP (san andreas multi player) iei ban laughing)

| KrashTime a răspuns:

Descarcati gta san andreas multiplayer acolo poti sa faci o gramada de trucuri.

| pandurii a răspuns:

E simplu.Sti tasta aia in care poti sa te lasi pe roata din fata? Ei bine dai dai dai neincetat, nu ti apasat! Dupa prinzi mai multa viteza si cand sari pe o rampa te rotesti.

| Superstar2012 a răspuns:

Cred ca ce ai vazut tu era SAMP(San Andreas Multiplayer) si acolo poti sa sari forte sus cu parola /vup---->type 3 si apesi tasta "H"

| vali165 a răspuns:

Ii ceva mod la gta ca la ala normal numai putin poti sari

| vali165 a răspuns:

Ii ceva modul la gta ca la ala original nu poti sari numai putin