Salut! Intra pe empiremt2 se creste super bine. Uite aici site-ul:http://www.empiremt2.eu.Te sfatuiesc sa te bagi pe cronikal ca hero a devenit o prostie.Bafta!:D
Foarte bun, pe care m-am jucat mult timp este Mondial mt 2. Francez dar foarte usor si amuzant.
SpeedRo Metin 2, pe asta nu l-am jucat, insa toti prietenii mei zic-ca e super.
Adventure Metin2, Spaniol, nu cresti la fel de repede ca la celelalte, insa primesti bani multi, si multe obiecte misto
Funda?:X
Loyaliti fara suparare empire e cel mai najpa server ...prefer sa astept pana la 12, 13 pana ii da drumul l-a lightmt2 decat sa joc hammer, empire. mai joc uneori tim in rest na
Karinutzaa na-re cum sa-ti dea funda fiindca tu ai venit prea tarziu cu ideea ca i-am zis eu deja asa ca las-o balta! Oricum e zgarcit
Eu iti zic sa te lasi de metin si sa te joci Dragon Nest SEA e cel mai tare joc ai 18 skilluri in bară + combinații are grafici super, poti face pana la +6 fara sa iti distruga itm sunt 6 classuri(Warrior,Archer,Academic,Cleric, Kali, Sorceress) si classurile astea se impart in 2 si inca 2, Warrior--> Swordmaster sau Mercenary
Mercenary:
Destroyer sau Barbarian
Swordmaster:
MoonLord sau Gladiator
la fel si la celelalte class-uri, cresti foarte repede față de metin, max lvl 60, FUNDA? site: dn.cherrycredits.com
Da stiu... empire metin2, aici cresti fff repede.Ca sa-l dawnloadezi mai repede scrie empire mt2 sau invers(mt2 empire)este pe o limba straina dar daca te sti pe metin atunci este foarte usor. funda
Intra pe empire mt2 cresti repede si iti da bani multi...pe cronikal este cel mai garantat bafta eu sunt fata suroaica am lvl90 in doar 4 zile astept funda
Sall.Eu joc mt2 guabina si 1 zi m-am facut 98.Mt2 guabina e super.Lasativa de prosti si jucati metine bune cum ar fi mt2guabina,mt2hiroko,mt2 mondial si cel mai tare e mt3 si mt5.Bafta!
Da, metin2 earth cresti super repede ca nai ce face la cat de multe iteme iti cade.eu intr-o zi pe mt2 earth am facut53
va dati ce repede trebuie sa faci ca sa ai 50 intr-o zi.
pe mt 2 earth sunt 2 servare care doar unul dintre ele merge sau nici unul
Frate eu iti dau cel mai sincer raspuns sa te lasi de metin cat mai poti sincer joc metin de 3 ani si cv, de cand s-a deschis server 1 pe RO, dupa 1 an aproape de RO am zis sa incerc si altceva, cand am vazut ce poti face pe privat ma uimit. si m-am apucat de fel si fel de private. am 2 ani de cand joc numai private. si nu stiu cum sa ma las de metin :O Acum in sfarsit m-am lasat de metin ca am loat permisu si nu mai stau pe acasa.deci va spun sigur
metin2= drog
Cata20314 întreabă: