| alex1999_5822 a întrebat:

Salut m-am cam ingrasat mise pare mult 9 ani 40 de kile si am mancat mai multa paine si treca de asta m-am ingrasat as vrea sa-mi dati o reteta, un sfat ceva si va rog nu va bateti joc caci eu nu mai stiu ce sa fac si prietena mi-a zis ca m-am cam ingrasat si va rog mult sa ma ajutati sa slabesc raspundeti-mi prieteni caci m-am saturat sa obosesc si sa transpir ca un porc o sa va dau niste conturi de metin2 si 4story caci nu ma mai joc raspundeti VA Rog! Multumesc

7 răspunsuri:
| Mihaela a răspuns:

Hei.Intra pe siteul asta http://www.csid.ro/calory-calculator/ , si completeaza cu datele tale; acolo o sa iti scrie daca esti 'grasa' sau daca trebuie sa te ingrasi. O sa-ti mai arate si cate calorii ai voie sa mananci pe zi, si iti poti face meniuri de pe siteul respectiv.
Sau mai poti vedea aici cate calorii are fiecare 'mancare' . Tu trebuie sa mananci cele care au multe calorii daca vrei sa te ingrasi : http://calorii.oneden.com/ .
Sper ca te-am ajutat, numai bine !

| alexmircescu13 a răspuns:

Ai spus cati ani ai dar nu si ce inaltime. Daca ai macar 1, 50 m. nu e grav. Daca esti mai scund de 1, 50 te sfatuiesc sa NU mai halesti nimic dupa orele 18, iesi cat mai mult pe afara si fa miscare (daca tot se incalzeste vremea e chiar placut) redu la maxim ciocolata, pastele fainoase, sosurile cu faina, carnea de porc (cred ca daca mai scriu multe nu mai ai ce manca!). Au inceput sa apara salatele, ridichile, consuma cat mai multe. Regimurile de slabire atat de laudate pe la TV si prin reviste sunt degeaba daca nu faci CAT MAI MULTA miscare, si evident seara cand ajungi acasa rupt de oboseala sa nu rupi si frigiderul de foame... Dimineata mic dejun consistent, la pranz mancare calda (daca se poate), seara o felie de paine cu branza si cu ceapa verde sau ridichi, mai vorbim peste 2 luni. Succes!

| Freaky a răspuns:

Mai intai spui ceva de slabit,apoi de un cont de metin. PUNE SEMNE DE PUNCTUATIE! e o adevarata provocare sa intelegi. Eu iti spun sa te apuci de un sport - volei,tenis, inot, handbal.esti la o varsta frageda, sa tot faci.

| Iiiiioana a răspuns:

Buna big grin
nu trebuie sa iti faci griji: corpul tau e in dezvoltare tongue ai timp sa slabesti fatooo si plus ca ai 9 ani :O.adica la varsta ta sa slabesti? nu cred laughing
ai rabdare putin si o sa vezi. si daca ai in mai mult de 1.50 e ok si nu ai de ce sa iti faci grijiwinking
si te rog : niste sfaturi?laughing cum sa mai pun si eu vreo 4 kile?laughing

| Antyss08 a răspuns:

Simplu sfat: Renunta la pc pentru avea mai mult timp liber, facti prieteni si iesi cu ei la un fotbal sau ce sport vrei tu.
Daca nu poti stapani kg vei avea de suferit badjocurit de alti din cauza kg...

| seriosule a răspuns:

Pai poti incepe asa reduci din paine, sa nu mai mananci de la fast food(in cazul in care mancai), sa nu mai mananci seara tarziu, sa nu manannci gras sau multe banane.

| aname a răspuns:

Mama e nutritionist pe slabire-ingrasare.suna la 0741405881.si sa stii ca si eu am problema asta si am slabit 6kg