anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, m-am gandit sa-mi ocup timpul cu ceva creativ (catusi de cat big grin ), si am observat ca pe youtube sunt tot mai multi baietzasi laughing care s-au apucat de rap. Unii sunt mai ok... altii sunt jalnici, dar eu cred ca as putea fi bun in treaba asta. Bunicel, nu chiar bun big grin avand in vedere ca nu am o vocea excelenta si nici n-am inregistrat nimic pana acum. Sunt o fire creativa si textele mele s-ar remarca rapid. Vreau sa abordez orice subiect, instrumentalele deocamdata le voi descarca de pe anumite site-uri (instrumentale gratuite). As fi interesat in special de o fata care sa cante refrenul happy. Sunt intr-o relatie deci nu de asta caut o fata pentru refren laughing (prietena mea chiar nu are voce pentru asa ceva laughing ). Deci, ceva domnisoare creative? happy Imi omor timpul ascultand muzica, cantand la chitara si la orga, filme, plimbari si lucrez de ceva vreme in Adobe Photoshop, After Effects, Audition, Cinema 4D si Cubase. Astept raspuns sau ADD: alexland_94@yahoo.com

3 răspunsuri:
| BigSpike a răspuns:

Ideea este foarte buna mai ales in a ajuta miscarea Hip-Hop in Romania dar problema este urmatoarea.
Cand canti pe un negativ fara a inregista suna foarte bine dar cand si inregistrezi iti spun eu ca o sa iti piara cheful de a face muzica atunci cand o asculti, asta daca nu detii cumva un studio de inregistrari cu aparate profesionale.

| alexland12 a răspuns (pentru BigSpike):

Nu am niciun studio, nu m-am gandit niciodata sa investesc in asa ceva. Am un microfon catusi de cat bunicel, Behringer C1-U. As mai putea sa ''curat'' putin ce inregistrez in Cubase, am cunostinte limitate dar voi invata pe parcurs. Intr-adevar calitatea sunetului nu o sa fie una profesionala dar fata de rapperasii de pe youtube, ce scot eu o sa fie oricum mai bun. Ms de raspuns si apropo... stiu ca microfonul nu e totul pentru o calitate de nivel inaltwinking

| BigSpike a răspuns (pentru alexland12):

Sper ca ti-am fost de ajutorwinking