| MineIsLikeABridge a întrebat:

Salut, m-am uitat la stiri ca femeile sunt neindreptatite, am auzit de la aia din opozitit ( nu ma intereseaza politica deloc asa ca nu-i stiu numele ) ca ea chiar nu e neindreptatita, dar sunt si care sunt neindreptatite, sunt perfect de acord, dar am auzit si ca o femeie da nastere dar ce dracu putem pune doua sau una femei sa faca singure un copil, da nu zic nu e chin sa nasti ( nu stiu ca sunt barbat, dar mi s-a scos un nerv fara anestezie si pot compara ) dar uita ca totul incepe de la un barbat si femeie finalizeaza, dupa mine asta e crectitudine sa se zica tot! Astept pareri

4 răspunsuri:
| sorinL1 a răspuns:

Femeile au fost nedreptatite de cand e lumea.
True story.

| MineIsLikeABridge explică (pentru sorinL1):

Dorine, plss nu mai spune "true" ca disper cand aud asta laughing, esti Roman mai compatriotule happy, hai bft, eu sincer iti recomand sa incerci sa gandesti si altferl, fiindca Dumnezeu a lasat barbatu si femeie tocmai sa fie diferenta, dar nici chiar discriminare, dar un pic de diferenta sa nu fie, inseamna ca s-ar face toti gay, Doamne fereste ( nu zic omfg sau omg nici sa ma inpusti ).

| Trogloditu a răspuns:

In tarile din zona Arabie, femeile au foarte putine drepturi, asa ca m-ai uita-te pe acolo.

| MineIsLikeABridge explică (pentru Trogloditu):

Da, dar eu locuiesc in Romania, de tine nu stiu laughing, bft