Eu la 13 ani m-am apucase de fotbal încearcă odată ce îi prinzi gustul nu mai scăpi e un sport care te ajută să capeți viteză când alergi şi rezistență şi în acelasi timp te distrezi s-au baschet pentru a te înălța
Imi place fotbalul si il practic joc in fiecare zii aproate!
Ma indoiesc ca la 13 ani sa ai atata timp incat sa te plictisesti, mai ales ca esti in timpul scolii si ai atat de mult de invatat.
Odihneste-te noaptea si invata ziua, ca sa cresti si sa te dezvolti normal si sanatos.
Un hobi ajutator este rezolvarea exercitiilor si problemelor de matematica sau fizica, din culegeri, care iti dezvolta creierul, imaginatia si totodata te vor ajuta la examenul de capacitate.
13 ani, magica varsta. Invata o limba straina sau un limbaj de programare. Si daca nu ai facut-o inca, citeste toata seria Dune. Nu lasa scoala sa iti strice educatia!
Incearca sa inveti limba engleza! (Asa, poate, o sa inveti sa scrii corect cuvantul "hobby").
In romana se scrie tot "hobby". Se pare ca nu stii asta, dar comentezi cu aplombul neofitului cu tupeu. Sa speram ca ai sa cresti si ai sa inveti si sa vorbesti si sa te comporti corect!
https://dexonline.ro/definitie/hobby
Iesi cu bicicleta, jocate-pe PC, citeste, asculta muzica, invata sa canti, cate poti sa faci dar trebuie sa vrei! Bafta!
Cum am putea sti noi mai bine decât tine ce te pasionează? Gandeste-te singur care este înclinația ta, și mergi intr-acolo. Noi nu avem de unde ști.