| Carl a întrebat:

Salut.Ma numesc Tudor si am 13 ani.Prietenii imi spun ca sun gras, dar eu nu sunt.Am doar un pic de buritca...cam 3 cm de burtica.As vrea sa stiu cateva exerciti prin care sa imi fac abdomenul beton thumbs up. Cel mai bun raspuns primeste fundtita.Multumesc.

8 răspunsuri:
| Ady00pk a răspuns:

Incearga sa alergi intens si scurt adica alearga in panta dar sa nu dureze multhappy sau fa multe exercitii prin care sa lucrezi intens. Un abdomen beton ti-l faci in 6-7 luni nu mai manca fast food si altele snackuri etc, bagate la o salahappy baftahappy

| KLapeman a răspuns:

Poi incearca sa alergi cam 30 de min p zi macar de 3 ori p saptamana, mai baga vreo 30 de abdomene in fiecare zi + flotari asta cat poti tu si atunci sa vezi abdomenbig grin

| Catta a răspuns:

Mergi la sala.
Fa flotari.
Fa abdomene si genoflexiuni.

Succes!

| Duster a răspuns:

E o intrebare buna, raspundeti va rog frumos, si eu as avea nevoie de exercitii din astea.

| CoOsMin a răspuns:

1 sport 2 abdomene 3 Du-te la Strand Si baga tuuure de bazin big grin smug ca e Vaaara! xD

| Petrika a răspuns:

Genoflexiuni, flotari, abdomene, alearga mult, apucate de un sport smug, trage de fiare smug si o sa vezi ce bine te simti tongue

| paul_9892 a răspuns:

Ar trebui sa te apuci de sala, carnitina liquid + amino ar face minuni si nu iti afecteaza sanatatea. Abdomene multe si cu cap ar trebui sa te ajute. Daca mergi la sala, iti mai dezvolti putin pieptul si spatele si nu o sa se vada chiar asa de tare burta.Si eu ma confrunt cu aceeasi problema.

| alinaaaaaa a răspuns:

Abdomene!