Chiar un mesaj de adio e cam mult zic eu, dar ai putea sa insinuezi un accident usor sau ca ai avea cemotive de suparare pe anumite persoane... Primele idei care mi-au venit in minte, spor la pacalit si grija la capcane!
Salut!
Incearca asta :
Ii suni pe prieteni si le spui ca ai avut un accedent ca ai fost lovit de o masina, ca ai fost luat de pe trecerea de pietoni si ca esti la spital cu piciorul rupt.
Asa este tot ce mi-a trecut prin cap, asa mai de speriat
Sper ca esti multumit de acest raspuns.
1. Lipeste o fisa sau o bancnota pe jos la intrarea in clasa! O sa fii surprins cati or sa se aplece sa o ridice!
2. O pacaleala mai veche, dar care merge tot timpul, este sa schimbi zaharul cu sarea.
3. Furiseaza-te seara in camera parintilor sau a fratilor si fixeaza alarma ceasului cat mai devreme.
4. Intr-o cutie cu lapte adauga colorant alimentar. Nu este toxic si ii va speria pe cei care vor vrea sa-l consume!
5. Lipeste cu un scotch incolor capacul si colacul de la wc. O surpriza neplacuta pentru cineva care se grabeste sa ajunga la baie!
6. In timp ce doarme cineva pune intr-o farfurie mai multe hartii, du-te in fata lui, da-le foc si striga tare dupa ajutor. Cu siguranta va fi o pacaleala pe care nu o va uita prea usor!
7. Lipeste-i prietenului tau pe spate o banda anti-furt. In momentul in care va incerca sa iasa din magazin o sa declanseze alarma.
8. Pe 1 Aprilie poti sa bagi in cutia postala a prietenilor o scrisoare facuta frumos (stampilata) prin care sa-i anuntati ca vor fi deconectati de la reteaua electrica pentru reparatii timp de 2-3 luni.
9. Tot pe 1 Aprilie poti sa bagi in cutia postala a prietenilor o scrisoare facuta frumos (stampilata) prin care sa-i anuntati ca fiica/ fiul lor va fi exmatriculat intr-o saptamana si ca sunt obligati sa se prezinte la scoala in data de XX. XX. 2011 la ora XX pentru o sedinta cu directorul.
10. O farsa destul de buna este sa bagi varfuri de chibrit in tigari. Cel care le va incerca va avea parte de o surpriza nu tocmai placuta!
FUNDA?
Procedezi asa la farmacie, ce-a mai tare farsa .:
[tu] Buna ziua vreau si eu un pliculet de Tantum Rosa pentru soara mea, prietena vecina samd cum vrei dar sa fie de sex feminin.
-Sigur ca da, (4 lei, 6 lei cam asa)
-Gata, 4 lei si 20 de bani
[tu]: Va multumesc, buna ziua
-Buna ziua
Te duci bagi continutul intr-un servetel si-l pui pe unu sa-l ia ca cica nu stiu ce e, vezi tu cum faci sa-l ia pe gat, te descurci esti baiat destept
dupa 1 ora va vedea cerculete, paienjeni, spirite din pamant samd. Asta e tot, mai ca Tantum Rosa NU exista =]]]]]]]]]]]] Informeaza-te inti garantez ca functioneaza