| bogdan_6727 a întrebat:

Salut.Mam apucat de curand de Cabal online si nu stiu ce rasa sa-mi fac.
Va rag ziceti-mi si mie care e cea mai buna rasa.
Dau funda +vot.

1 răspuns:
| Barblaster a răspuns:

Toate clasele sunt balantate, fiecare buna la ceva.Cel mai usori incepi cu Bladeru, Force Shilderu Sau Warrioru.Force archeru wizzardu si force bladeru is greu de jucat, fii atent:

Warrior:Cel mai mare HP(Viata) din joc, dmg gigantic, rata de atac normala, defensiva mare, dar nu prea prinde criticale+criticalele n-us asa de tai la el.La dueluri e 7/10 si la crescut 8/10

Bladeru:Hp Moderat, attack moderat, rata de attac cea mai mare din joc, defensiva mica.Criticalele se intampla frecvent dar n-us foarte tari.9/10 la pvp, 7/10 la crescut

Wizzardu are Cel mai mic HP din joc, dmg colosal, rata de attack bunicica, defensiva scazuta rau.Criticalele sunt rare dar sunt cele mai tari din joc.la duel 10/10 rupe tot, 5/10 la crescut.

Force Archeru:Hp Mic, cel mai mare atac din joc, rata de attac e cam inceata, cel mai mic defense din joc. Criticalele is destul de tari dar nu se intampla prea frecvent.9.5/10 la pvp 6 la crescut

Force Bladeru:HP moderat, defensiva moderata, dmg moderat, viteza moderata, criticalele se intampla frecvet si is destul de bune. Bunicel la toate

Force shilderu:Hp colosal, Cea mai mare defensiva din joc, atac moderat, viteza de atac foarte mica, criticalele se intampla mereu si is puternice.6.5/10 la pvp 10 la crescut