Fratiorului tau nu ii e frica de ea si din cauza asta se comporta frumos cu el, pe voi va simte ca va e frica si in momentul in care simte lucrul asta asa face.
treaba cu slabitu este normala pentru ca asa slabesc cainii iarna nu e o problema.
ca sa o faci mai blanda trebuie sa petreci mai mult timp cu ea, in primul rand trebuie sa ii dai mancare tot timpul (ma refer ca atunci cand trebuie sa ii dai mancare sa te duci numai tu sau tati sau pe rand) si sa treci de multe ori pe langa ea fara sa o bagi in seama, sau decat sa o saluti sa vb putin cu ea dar din mers, chiar si pe mine cainele meu pe care l-am crescut de mic cate o data ma mai maraie, dar il iau in brate il mangai ii bag mana in gura(il las sa ma muste in sensul asta) si se potoleste.
este foarte normal tot ce se intampla pentru ca este venita la voi de matura nu de pui ca sa se invete, nu o sa ii ia mult timp pana se obisnuieste stai calma
: deci am murit de ras!
uite cum sta treaba! ea este foarte stresata acum! nu stie de ce nu mai sta unde a stat pana acum, de ce nu ii mai vede pe stapanii ei, poate nici nu a primit mancare suficienta daca spui ca e slabuta!
da-i timp sa se obisnuiasca in noul loc, cu noii stapani! hraneste-o, vorbeste-i bland fara sa te apropii neaparat de ea! este un suflet foarte speriat si trist pentru ca nu intelege ce se intampla!
in timp se va acomoda, dar nu trebuie bruscata sau lovita!
latratul va incepe cand va considera ca acolo este teritoriul ei si trebuie sa-l apere! deocamdata se simte straina!
deci: mancare ca sa se mai ingrase putin, vorba blanda, fratele tau sa o mangaie cat se poate de mult daca doar pe el il accepta momentan si rabdare!
ea musca de frica, pentru ca se asteapta sa ii faceti ceva rau! sau poate a fost batuta in trecut saracuta!
va doresc sa va intelegeti perfect pana la urma si sa o iubiti mult!
Salut,
Ce cred eu e ca a fost batuta si infometata mult timp, de catre proprietarul anterior.
De asta si-a dezvoltat acest instinct de aparare.
Se va dezvolta cu timpul, si ii va reveni cheful. Iar daca ii veti arata dragoste, va va rasplati si ea cu blandete.
Cu stima, Neo