Provocari: sa dormi afara in timp ce ploua, sa alergi doar in chiloti la miezul noptii prin cimitir, sa iti scoli vecinii noaptea, batandu-le la usa si spunandu-le ca ai nevoie de niste sare sau zahar, sa ii spui mamei tale ca este gay sau ca este satanist, sa sari de pe casa cu bicicleta, sa gatesti pe la ora 2 dimineata in timp ce canti melodii de a lui enrique iglesias si porti ochelari de soare, sa pictezi chipurile parintilor noaptea, cand dorm....Intrebari: Daca ai avea un pachet de tigari si un DWD cu Lady Gaga in desert ce ai face? etc
Deci...Eu stiam ca blog e o pagina personala sa zicem, unde iti pui poze, ganduri....bla bla si vlog insemna ce vrei tu sa faci. In al 2-lea rand ca sa faci un vlog trebuie sa ai imaginatie, sa stii sa vorbesti/scrii corect si instrumente de filmat performante. Un vlog bun nu-l poate face oricine ca trebuie sa ai si acel "charm" ca sa te placa omul, glumele in program si timp liber! Din cate vad nu prea ai ce-am scris mai sus deci eu zic s-o lasi moarta ca oricum nu faci bani din asa ceva(din cate stiu eu). Si totusi, ca sa-ti fac pe plac cauta pe youtube "Zmenta" sau "Tequila" si prinde cate ceva de acolo. Daca te razgandesti(75% sigur) anunta-ma.
Salut. (:
poate vroiai să scrii "vlog", blogul este o pagină pe care scrii anumite impresii, este diferit de faza cu vlogul. apoi, ar fi plăcut pentru cei care te urmăresc să vii cu ceva original, să-i surprinzi. adevăr şi provocare s-a făcut de N ori, şi deja devine cam plictisitor să te uiţi la aceeaşi chestie. sinceră să fiu, este şi puţin dificil, deci nu cred că oricui i-ar ieşi. apoi, repet, ar fi bine să faci ceva original, gen... vorbeşte despre anumite lucruri, dă-ţi cu părerea în timp ce te filmezi. dar un subiect despre care nu s-a mai vorbit. fii original!
Pai,poti sa faci provocarea cu spartul oului in mana,sa mananci praf de scortisoara,sa suni cu numar ascuns si sa spui, "gata,am rezolvat e sange peste tot",sa mananci dintr-o lamaie ca dintr-un mar ,fa provocarea cu gheata si cu sare , bea o sticla de cola la jumate fara sa te opresti , sa mananci un ardei iute intreg fara sa bei apa! si mananca un ou cu coaja, cam asta e tot, sperc ca te-am ajutat
Suge-ti degetul si apoi plangi ca un bebelus.
Timp de un minut comporata-te ca o maimuta in jungla.
sasha96 întreabă:
Fcsb_Fabrizio_1989 întreabă:
OoMPăLoOmPăGotSuspended întreabă: