| AlexBot a întrebat:

Salut.Mi-am luat si eu recent un Nikon d3400 asa de incepatori si m-am gandit sa ii iau si eu un card de memorie.Iau eu unul de 32gb.Merge ceva dupa care incepe sa faca figuri. Faceam poze, aparea prewiew-ul 5 secunde,apasam pe galerie, aparea poza, tot ok.Ma duc acasa si zic ca,, hai sa ma uit la poze" si absolut toate pozele erau,, stricate"...la fiecare poza apare,,acest fisier nu poate fi deschis", dar cu alte carduri nu patesc asta, deci nu cred ca e de la aparat.Ce sa fac cu cardul ca nu am bon sa il schimb?

3 răspunsuri:
| AlexBot explică:

Eu*,m-am*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Îți recomand din tot sufletul un Lexar sau SanDisk de 32/64 Gb.
Sunt scumpe, dar fac toți banii.

Cât despre cardul tău. Fără bon produsul tău nu poate fi înlocuit. Încearcă să îl folosești într-un alt device, ca să nu-l arunci.

Bula
| Bula a răspuns:

1. Card-ul nou de memorie, inainte de folosire in aparat, intai trebuie formatat (din meniul aparatului). In caz contrar pot aparea asemenea probleme cu sistemul de fisiere.

2. Daca pe parcursul folosirii apar asemenea probleme de acceasare, card-ul trebuie, de asemenea, formatat (dupa ce s-au salvat de pe el inregistrarile). Este indicat sa ai un cititor de card-uri atasat la calculator, prin care poti accesa toate fisierele, chiar daca aparatul foto nu mai este in stare.