| ygrec25 a întrebat:

Mi-ati puea da niste idei ce as putea sa colectionez? As vrea niste lucruri in miniatura dar nu stiu ce.

Răspuns Câştigător
| mentalism a răspuns:

Sall. Te-as sfatui sa colectionezi monede sau bancnote vechi. Te ajuta daca esti la scoala sa memorezi personaje sau unele date, si in plus peste ceva timp poti sa le vinzi si scoti bani pe ele. Servetele, reviste sau altele nu ti-as recomanda, dureaza ceva si te plictisesti. Eu am inceput la 7 ani cu cativa bani neimportanti, si am ajuns acum sa am peste 200 de monezi (editii speciale, romanesti, straine ) recente si pana in anul 1776, peste 40 bancnote straine si romanesti, gloante intregi si cartuse din primul si al doilea razboi mondial sau de vanatoare ori pistol si pistol mitraliera(cartuse mai mult), legitimatii de veteran de razboi, documente, diplome vechi de 100 ani, insigne, decoratii de razboi, peste 100 timbre, medalii etc. Daca prinzi gustul numismaticii, nu te mai lasi. Este decizia ta. Pa Pa

5 răspunsuri:
| iloveusa a răspuns:

Insigne sau mingi saritoare de la automat sau timbre sau stickere

| UnBaiatPeNumesergiu a răspuns:

Poti colectiona monede vechi.

| mentalism a răspuns:

Aha. Si in plus numismatica(despre ce ti-am zis eu) era practicata in trecut doar de cei mai bogati sau din inalta societate, deci este mai speciala decat mingile si insignele( alea vor avea valoare peste 200 de ani, o valoare miiiica) pa

| astamikcuochisorycapruy a răspuns:

Deai nu mai este asa la moda am vazut multi colectionari de timbre, servetele...

| AmaliaAlice a răspuns:

Salut! Daca ai rabdare poti sa iti faci niste mici instrumente muicale chiar tu, sa le dai culoarea ta favorita, fiecare sa aiba ceva unic. Poti sa faci casute si obiecte din chibrituri, sau sa colecționezi bete de înghetata. Sper ca te-am ajutat!