| micheilla a întrebat:

Mie imi place de un baiat si nu stiu cum sa intru in vorba cu el (si lui ii place de mine). Nu stiu ce sa-i spui sa il invit la un sucrolling on the floor)) adic sa iesim undeva si sa vorbim deschis e bine? AJUTOR... dau fundita.Multumesc.

Răspuns Câştigător
| Lilia2621 a răspuns:

Hmmm, sa-l inviti la un suc? Tu esti fata, el ar trebui sa te invite! In plus la suc nu e cea mai buna idee! Incearca sa vorbesti cu el pe net! Daca el te intreaba "ce faci" tu raspunedei "stau si ma plictisesc, m-am saturat sa stau doar in casa, as vrea sa es si eu in oras la plimbare" ceva de acest gen! Si el singur te va invita! Dar cred ca ar fi mai bine sa mergeti sa va plimbati decit sa plecati la un suc, deoarece aceasta daca va fi prima voastra intilnire ar trebui sa va sarutati, iar cred ca pentru aceasta aveti nevoie de intimitate, nu intr-un loc public! Adica depinde ce fel de persoana esti tu, eu intr-o relatie cu un baiat ma sarut la prima intilnire, nu stiu cum tu! Ok, asta a fost parerea mea referitoare la problema ta,,, cred ca te-am ajutat! succes

4 răspunsuri:
| Violent a răspuns:

Daca si lui ii place de tine nu o sa fie greu deloc doar trebuie sa-ti iei inima in dinti si sa mergi inainte.Incearca sa-i arati ca-l placi si el cam ar trebui sa faca la fel.In orice caz incearca sa actionezi asupra lui pozitiv siincerac sa te lipesti de el cit mai mult.

| Alexander_1900 a răspuns:

Bineinteles, daca vrei si ai spus ca si el te place e de inteles ca vrea sa vorbiti dar iti este doar rusine, fa tu primul pas si invita-l la un suc sa vorbiti despre voi doi. Pur si simplu te duci, faci o gluma ca motiv ca ti-a fost rusine sa intri in vorba cu el il faci sa rada si ii ceri sau ii lasi un numar de telefon / id de mess, apoi discutati voi despre iesirea in oras.

PS: incearca sa discuti mai multe cu el fata in fata nu pe mess sau la telefon. Succes :p

| pitbull60 a răspuns:

Salut! Hmm.pai c-am ce ai putea tu face...parerea mea e ca sa nu te dai asa"peste cap"din prima pentru ca e aiurea.eu sunt baiat si nu mi-ar placea sa ma invite o fata in oras. tu va trebui sa te apropii mai mult de el si sa creezi o situatie in care circumstantele sa-ti fie favorabile.de exemplu (daca deja sunteti apropiati cat de cat )fa-ti drum la biblioteca, iar de acolo intr-un pub si va merge si el bineinteles.Fiind doar voi2 nu cred ca va refuza.

| MikiLovee a răspuns:

Hei,
cel mai oki ar fi sa discuti cu el pe mess (aflai idu`l ) sa te bagi in seama gaseste un subiect comun sau unul la intamplare si dezvolta discutia de acolo poti ajunge si la subiectul iesit in oras ai grija nu fi nici prea directa sa'r putea sa-l sperii si sa creada ca esti prea disperata dupa el. oricum bafta :*!