Bună!
Eu mă culc la ora 1 sau 2 dimineața în timpul vacanțelor.
Vreau să-ți spun că nu e bine ce faci. Eram ca tine la începutul vacanței, mă culcam la 4-5, 6 și chiar am avut unele nopți albe. Este groaznic un program ca acesta. Mă trezeam după-amiaza, uitasem cum e aerul de dimineață, nu mai luam micul dejun (cea mi importantă masă a zilei), și știi că atunci când te trezești sunt câteva ore în care nu prea ai chef de făcut ceva, pur și simplu vrei să lenevești până îți vine cheful de ceva. Acele ore pentru mine erau până la ora 17, dat fiind faptul că mă trezeam fie la 14, fie la 15. Și astfel, mare parte din zi treceam și nu făceam nimic. Mi-am stricat metabolismul așa pentru că, fără somn sănătos, nu aveam nici poftă de mâncare, și nu eram nici obosit seara pe la 22-23 ca să mă culc măcar la ora 00, plus că, deși dormeam mai mult, eram obosit când mă trezeam. Și așa a fost vreo jumătate de vară. Acum încă nu am un program normal, dar măcar am făcut progrese. Mă trezesc mult mai dimineață acum, înainte de ora 12 dacă n-am făcut ceva obositor în ziua de dinainte, iau micu dejun, mănânc bine. Eu acum ți-am povestit cum mi-a afectat mie viața programul de genul, nu înseamnă că ți-ar afecta-o și pe a ta în același fel dar crede-mă, nu e bine!
Încearcă să te îndrepți! Gândește-te că va fi mult mai greu dacă se apropie școala, vei fi obosit în noul an școlar și nu vei face față, vei fi varză. Ia-o încet, culcă-te 5-7 zile pe la 4 (dacă zici că te culci la 5-6), apoi regulat scade câte o oră până te poți culca la 3, apoi la 2, apoi 1. Și, dat fiind că e vacanță, poți să te culci pe la 00 sau 1. Dar e foarte nesănătos pe la 5-6.
Sper că te-am ajutat.
Mama frate cat ai scris
Da, nici eu nu mi-am dat seama. Apoi am văzut .
Cum era cantecu ala: "Eu vara nu dorm?". Cred ca par cocalar...
Pe la 3-4 ma culc si ma scol pe la 10-11.
Nu esti cocalar! cocalarii sunt aia care asculta manele
Sa nu se supere pe mine cei ce asculta manele!
Mai exista si cocalari modificati.
Înainte mă culcam târziu, pe la 3-4 Seara, şi ştiu ca nu e bine, şi de aceea acum încerc sa adorm pe la 11-12 dar nu reusesc si adorm pe la 1-2.
Ce revoltati sunt aia pe mine
E 00:30 dimineata, aici unde stau eu in momentul de fata daca dau jaluzelele deoparte orbesc, asa e viata aici in nord. Vara asa este aici, iarna nu prea as vrea sa o apuc. Pot sa stau pana 5-6 dimineata iar 2-3 ore odihna apoi la munca.
Nu este bine! ce faci tu, mai si te duci la munca!, iti afecteaza sanatatea!
Unde stai? acum
Norvegia, stai linistit ca nu se scalveste nimeni cu munca, trag pentru buzunarul meu. Sanatatea mea e cam buna, cu morala stau la pamant, noroc ca nu sunt kamikazee. Nu-i pentru prima oara, o practic de ceva ani.
NORVEGIA!
Bravo!
Succes! Atuci cu bomba Glumesc!
Eu de cateva ori am batut recordu meu personal de nesom!
Am stat o zi si o seara treaz
Cam pe la 20:30 seara am adormit, cand incepeau filmele la tv.
Si m-am trezit a doua zi pe la 5-6 dupa-amiaza
Nu mint!, ce rost are sa mint?
Am stat 30 si ceva de ore odata, sau odata in jur de 42 dar am adormit intr-un timp 2 ore
Mult! Dar nu castigi nimic daca nu dormi
Mai bine dormi si castigi de toate!
1.sanatate
2.frumusete
3.timp pierdut
Daca stau treaz pot sa fac orice, daca dorm, pot sa visez
Mai bine visezi un vis frumos, decat sa pierzi timpu.
Mai bine le facem pe amandouam, ne culcam, ne trezim
Eu ma culc pe la 10 -11 pe timpul scolii, iar pe timpul vacantei de vara ma culc pe la 11-01, si ma trezesc pe la 7, 8 uneori si 6
In general, o ard insomniac. 70-80 de ore treaz, dupa care vo' 10 de somn, daca le apuc si pe alea. Da, am cearcane si ochii intrati excesiv in orbite.
Te cred! erai de mult mort!
Sau vorbesc cu o fantoma?
Nu, ma tin bine. Ii dau toata vara cu vitamine, pastile si beri. Plus ca-s obosit cu epuizarea si duc chiar bine.
Nasol frate! cred ca nu o duci bine cu sanatatea?
Eu ma culc de la 5 chiar si pe la 9 depinde la cat m-am trezit ma scol pe la 4 5
)) Eu ma culc pe la 3-4 depinde de cat de obosita sunt si ma trezesc pe la 3 dupa-amiaza))
Eu ma trezesc pe la 4-5 dupa-amiaza
Si te culci pe la 5-6 Asta-i viata!)
Acum in vacanta La scoala pe la 11-12 somn de voie!
Exact
Sa fiu sincera, ma "culc " la 3-4 ma trezesc la 1-2 ! Asta imi este programul ! :*