| Nane a întrebat:

Salut, nu pot sa vad un film in media player, cand dau click pe el imi apare asa ceva: Windows Media Player cannot play DVD video. Open Display in Control Panel, and then lower your screen resolution and color quality settings. To view the DVD Troubleshooter, click More Information. care este problema?

4 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Pai problema e ca te uiti cu Media Player in primul rand.De ce nu incerci BSplayer de exemplu. Ce e de facut ca totusi sa te uiti e sa schimbi rezolutia, sa o faci mai redusa din cate spune acolo si sa pui mai putine culori.Click dreapta pe desktop si dai Properties Settings.Si de acolo schimbi si rezolutia si culoarea. Dar totusi eu iti recomand alt player.Bafta!

| valy a răspuns:

Incearca in alt player.bs player.sau km player.cauta in alta parte filmul.sau schimba rezolutia la monitor.click dreapta proprietes/setings si unde scrie highest.modifica si treci pe medium si dai un restart si incearca din nou...mult succes

| foxi a răspuns:

Monteaza vlc media player, e free!

| bebitzu a răspuns:

Pai... el zice ca ar trebui sa micsorezi rezolutia ecranului si setarile de calitate a culori sau cel putin asa inteleg eu. Parerea mea e ca ar trebui sa folosesti un alt alt program care sa poata rula filme. Cred ca BS.Player poate face asta cu multa usurinta.