| Mary24 a întrebat:

Salut.Nu prea stiu cum sa spun dar sper sa intelegeti cevalaughing. Deci cand sora-mea era mai mica cam de 14 ani cam asa(acum are 21) eu eram foarte mica avea o agenda unde erau niste jocuri, jocurile alea erau asa. Erau niste intrebari cu care raspundeai cu DA/NU si dupa ce raspundeai era acolo jos pe foaie RASPUNS: si acolo la raspuns erau alte itrebari, si la intrebarile cu care ai raspuns cu da si nu, iti zicea la raspuns: o intrebare si raspunsul care l-ai spus la primele intrebari... dau un ex, ca poate nu ati inteles
Deci spun o intrebare de ex : iti plac florile? tu zici da
si la raspuns este o intrebare :iti plac muraturile si raspunsul este da...
nu e neaparat cu Da/Nu poate mai sunt intrebari cu ce culoare iti place sau din astea... sper ca ati inteles ceva
Si intrebarea este unde pot gasi asa jocuri, sau macar daca stiti voi sa mi le scrietihappy
Dau funa:](scuze fe greseli dar m-am grabit :-s)

7 răspunsuri:
| ゆい a răspuns:

Nu,nu este un oracol, este un TEST: cumar fi "Testul animalelor de casa". De exemplu : deci, incepi de la start cu o intrebare si acolo ai raspunsuri, alegi unul care te caracterizeaza. Raspunsul ales te duce la o alta intrebaresi tot asa, nu Mary? Am si eu teste din astea dar sunt pe spatele revistelor de la "Sabrina's Secrets" si nu stiu daca mai sunt pe piata. Cand gasesc niste sait-uri tu esti prima pe care o anunt^_^.

| Mary24 explică (pentru ゆい):

Pff...mda ceva de gen da nu chiar asarolling on the floor) stiam eu ca nu o sa inteleaga nimeni :-s

pe un caiet iti pune vreo 10 intrebari care tot timpu sunt alea si tu dai raspunsi pe o foia dupa aceea ea iti pune alte intrebari tot din caiet dar la care trebuie sa le raspunzi cu raspunsurile de la primele intrebari, asa sunt >.<

| ゆい a răspuns (pentru Mary24):

Nu vine asa:
1.Ce iti place mai mult?
-sa joc softball -sa merg la cumparaturi -sa pictez

daca alegi de examplu: sa pictez, te duce la o intrebare : Cat de des faci curat in camera?

- o data pe saptamana -o data pe luna -o data pe an

si revistele mele au la sfarsitul testelor raspunsurile: ca de exemplu la ultima intrebare din testul animalelor de companie a raspuns cu da atunci iti da cam ce fel de animal de companie ti s-ar potrivi.

E ca si raspunsu de mai susblushing))

| elamihaela7 a răspuns:

Ca un fel de oracol?

| horyk a răspuns:

Acela era un "oracol" la inceput iti scriai numele si dupa aceea incepeai sa completezi! fundabig grin