Pai daca probabil sari pe ele ca vrei relatie fara sa va cunoasteti suficient normal ca te refuza. Iar la aspect se poate lucra.
Refuzul face parte din viata, nu stiu pe mineni care sa nu fi trecut prin refuzuri. In alta ordine de idei secretul e rabdarea, atata timp cat nu o sa stai inchis in casa si vei cunoaste alte fete la un moment dat se va ivi ocazi.
Fii fericit si bucura-te de viata, acum doar nu trebuie sa te impusti ca nu te place o fata.Cel putin esti mai limpede, poti sa faci altele de unul singur, proiecte, planuri pe care nu le-ai fi realizat daca erai cu vreo fata! Keep strong!
Daca ai timp/chef cauta Arta Seductiei pe Youtube si documenteazate de acolo ce ai putea face in cauza.
Nu mai alerga dupa fete.
Te refuza din cauza atitudinii.
Crezi ca lor le plac baietii care nu au incredere in ei si se desconsidera. Pune mana si citeste, fa bani si dupa o sa vina si fetele.
Alexander, nu stii tu inca ce inseamna sa fii respins, niciodata sa nu cazi la pamant cu cuvinte gen, sunt urat ori sa iti treaca prin cap chestii gen sinucidere, ti-a fost data viata pe pamant sa te omori din cauza femeilor care nu te apreciaza si nu te vad ca pe un barbat pe care l-ar dori? fii serios, sunt o gramada de femei pe lume, o sa vina si ziua in care o sa iti gasesti a doua jumatate, scoate prostiile astea din cap si ocupate cu ceva ca sa nu mai ai timp sa te gandesti la asa tampenii, nu o sa fii niciodata frumos si placut pentru toata lumea, pentru unii oameni din viata ta insemni mult si ai parte de dragoste din partea lor, pentru altii esti un nimeni, asa e lumea si nu ai ce face in privinta asta, spune multumesc ca esti sanatos si ca poti merge, vorbi, ai maini, picioare, nu va mai plangeti din cauza la asa maruntisuri, traieste-ti viata.
Bai frate,de ce mergi pe chestia asta ca "vai ma omor,nu ma place nici una",, fratele fetele vin la timpul lor poti schimba o mie pana gasesti una care sa te placa indiferent ca esti urat ca nai un picior o mana, esti nebun, ai probleme, nai bani si etc. Toate la timpul lor de ce sa cauti acum? lasa timpul sa mearga esti frumos in felul tau, as atea dta dumnezeu pe pamant si tot el ti-a facut un destin, asa ca CAPU SUS FETE SUNT(asteapta doar atat)
In primul rand daca cineva te place cu adevarat nu ii pasa cum arati.
In al doilea rand ca sa-ti faci o prietena trebuie sa fi mai increzator. Sunt fata st crede-ma ca nu mi-ar placea s0a am un prieten care e mai obsedat de cum arata decat mine ))
In al treilea rand nu te grabi, nu fi insistent, lasa lucrurile sa vina de la sine.
Sper ca te-am ajutat.