| M4RK a întrebat:

Nu stiu de ce imi apare cand apas pe orice program open whit si nu pot deschide nimic niciun program.Ce sa fac este ceva virus sau cum pot sa fac sa mearga programele inapoi.

Răspuns Câştigător
| raidxp a răspuns:

Fratilor voi chiar nu cititi ce va spune omu! pe orice da ii apare open with? ..deci..windowsul nu mai stie asocierea fisierelor cu extensiile, probabil tu sau virus ati sters unele fisiere din system 32, salveaza si formateaza si instaleaza din nou SO

6 răspunsuri:
| introduaicinumele a răspuns:

Ai deschis browserul, deci iti merg programele, probabil ai vrea sa spui ca atunci cand dai pe un fisier apare asa... asta inseamna ca n-ai program cu care sa deschizi acel tip de fisier... sau nu a retinut Windows-ul cu ce trebuie deschis acel fisier, de exemplu daca apare asa la un fisier.jpg ii dai cu programul pe care il folosesti ca sa vezi pozelewinking
PS: DE CE DA TOATA LUMEA VINA PE VIRUSI? Una doua, nu merge ceva, virus, virus, virus! sau probabil asta e scuza ca nu stiu ei sa foloseasca PC-ul...

| Ella3133 a răspuns:

Dai la open with-choose programe iar daca tot nu arata dai la browsewinking si selectezi un program...

| faaalyoana a răspuns:

Singura varianta iti ramane da stergi programul respectiv, apoi dezinstalezi google.ro
si dupa aceea cauti pe google alt denom,,

| GeOrgi_Geo_1997 a răspuns:

Si eu am aceeasi problema. Deci ai avut niste virusi prin system 32 si antivirusul a sters un fisier odata cu ei. Voi la orice problema stiti o singura solutie... reinstalarea win. Si momentan nici eu nu stiu alta mai buna decat: click dreapta pe prog.> run as.> • current user - ok

| tigrucenusiu a răspuns:

De ce nu imi apare deloc open with la foldere
?

| Luca_Matei_1989 a răspuns:

Am avut si eu problema. Practic iti blocheaza programele ca antivirusu ori e expirat ori nu a detectat virusu. (e virus) eu am avut norton si l-am detectat si sa reparat