| StefanT230 a întrebat:

O tipa ma place.Si problema este ca eu nu o plac, i-am zis ca nu o plac dar nu prea i-a pasat.
Pe Instagram gasesc foarte multe postari in care spunea ca ma iubeste si d-astea.Pot sa ii raportez contul sau sa fac ceva in privinta asta? In afara sa ii zic pe privat.

Răspuns Câştigător
| Miss25JK a răspuns:

Si daca ii raportezi contul crezi ca rezolvi ceva? Indiferenta uneori e mai buna decat orice altceva, apoi spune-i sa inteleaga ca nu vrei sa ai nicio legatura cu ea, probabil tu i-ai spus " aaa mie nu imi place de tine, dar esti ok dar bla bla " Infige-te in ea incat sa inteleaga. Cateodata cu maniacii e foarte complicat.

7 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

De ce sa-i raportezi contul? Ignor-o si gata ca ea se face de ras prin postarile alea, nu tu.

| Violleta2022 a răspuns:

Blocheaz-o si nu-i mai vezi postarile, nici ea pe tine!

| GabiDumitrescu a răspuns:

Nu esti prea rasarit, observ. Baga-i pionierul in ecluza, dar ai grija sa faci treaba prost. Dupa aia o sa scapi de ea ca prin minune.

| NAT0 a răspuns:

Zi că ești gay, serios.laughing)))
Sau spune-i că-i urâtă, dedică-i paraziții cum să jignești o femeie. rolling on the floor Sau fă-o cu ea să se sature, te mai distrezi și tu, serios. Și nu fac mișto. Nu rata ocazia și vezi să nu faci. 1+1 să fie egal cu 3. rolling on the floor

| Ionut_Sur_1987 a răspuns:

De ce nu incerci sa stai de vorba cu ea? invit-o la un suc, las-o sa iti spuna ce vrea de la tine apoi explica-i de ce nu vrei sa fi cu ea... nu mai fi prostanac...

| AllEyezOnMe a răspuns:

Da-i report, pune-ti prietenii sa o faca si gata.

| Andreea366 a răspuns:

Eu iti recomand sa nu ii raportezi contul, daca esti sigur ca este vorba despre tine in postarile ei. ar trebui sa nu o bagi in seama, daca as fi in locul tau i as spune in fata