Buna, posibilitati sunt o sumedenie. totul depinde doar de suma de bani pe care esti dispusa sa o cheltui.
un local super este in fata spitalului de copii sf.maria>New House e destul de mare + 2 mese de biliard care stau la dispozitia ta in cazul in care doresti sa inchiriezi localul. cred ca inchiriatul localului te ajunge pe la 600-700 lei.cred ca e cam cel mai accesibil din punct de vedere financiar dar si ca aspect.sala din cate stiu o poti decora dupa cum doresti insa aici trebuie facute alte cheltuieli.
restul localurile cer peste 1100-1200 lei. sper ca am fost de folos (tot din iasi si eu )
De ce ai nevoie de ceva extravagant? CU banii aia poţi să-ţi inviţi prietenii la un gratar în aer liber- la Ciric undeva sau prin zona Iaşului (sunt mai multe locuri unde poţi să mergi), cred că v-aţi distra mult mai bine fără fiţe... oricum e alegerea ta. Locuri extravagante personal nu prea am cum să-ţi recomand pentru că nu prea le mai frecventez.
LA MULTI ANI! anticipat şi distracţie plăcută orice ai alege să faci de ziua ta!
AdanaBlack întreabă: