| VladHd a întrebat:

Salut pentru cei care au jucat prince of persia oricare ar fi fost in fine eu ma joc the two twroners dar m-am jucat si the sand of time si warrior whitin nu conteaza asta vreau sa stiu de pe ce faci scheme adica butoanele ca eu fac de multe ori unele dar le fac la intamplare si as vrea sa stiu exact si daca imi puteti pune de ex space+a+click stanga in fine ma rog sa-mi ziceti de pe ce fac ca doar pentru toate prince of persia schemele is aceleasi nu si daca imi puteti spune tastele de pe ce le fac dar sa fiu explicit pentru the two throners

2 răspunsuri:
| mihaelaalol a răspuns:

Scuze ca raspund asa tarziubig grin
o schema ar fi cea cu peretele:deci apesi sageata sus/(w) si right click si cand ajungi la o parte a peretului(poti si sus) o sa sara el de pe perete dar tu trebuie sa dai pe E sau pe left click ca sa ii ataci.
-poti sa sari pe inamic si sa il ataci :de exemplu dai pe W si pe space(in acelasi timp) si dupa left click sau E.
Exista la un moment dat in warrior within(asta ti-o spun optional) acea putere (Ravages of time) care te lasa sa te misti repede si sa iti omori inamicii(tastele:aparare(right click) si apoi R)
-Pentru ca esti la partea a 3 iti recomandsadera o chestie cu cyclone da nu mai stiu numele atunci cand erai transformat in spiritul ala(sau ce o fi) si dadeai pe C si luptai cu lantul(dureaza cam mult).De asemenea, ar mai fi varianta cu E(la fel:bataie cu lantul dar intr-un timp scurt). Daca vrei sa te faci nevazut ca sa ii ataci pe la spate pe inamici, iti recomand tot butonul E(cand esti transformat) prin care ii poti omori de la spate pe inamici(mai pe scurt ii strangulezi)laughing (dar asta cand e numai unul singur)
sper ca te-am ajutat!big grin

| 9898alin a răspuns:

Gasesti acolo la combo miscarile si butoanele funda?