Mai bine gândeşte-te că ai 13 ani şi habar nu ai de capul tău sau că nu ştii ce e bine şi ce-i rău. Eu am 21 şi sunt complet de acord cu tatăl tău.
Salut! deci telu si alea sunt prostii dar jocu asta d *** nu e. iti zic am jucat si am bagat multi bani de la lvl 70 si de acolo panala 99 mi-au cerut din ce in ce mai multi banI! nu da bani aiurea!
Tatal tau, are dreptate sunt bani aruncati aiurea!
Castigi ceva daca donezi? Nu!
E o porcarie sa "donezi" bani pentru un joc online.Aia isi fac bine mersi banii si tu cu ce ramai? Cu virtualul! Nu te teme ca nu te alegi cu nimic valoros, material, folositor, etc. din toata treaba asta.
Are dreptate, bani reali pe virtualitate, gandeste-te ca ele nu te ajuta cu nimic in realitate, mai bine ti-i pastrezi pentru viitor.
Daca nu vrei nimic in realitate inseamna ca esti unu de ala bogatas care are tot ce ii trebuie si nu are pe ce sa arunce cu banii
Ma da eu poate nu vreau nimic in realitate v-ati gandit? e oricum voi incerca si fara ajutoru vostru.
Nu dona, chiar nu merita.Adica o sa mai joci metin 1-2, 3 luni iar apoi te lasi.Si eu cand aveam 12-13 ani aruncam cu banii in jocuri, dar acum imi dau seama ca nu merita.
In primul rand La multi ani! si in al doilea rand si eu sunt de acord cu tatal tau.sunt bani aruncati pe fereastra. si eu joc metin pe site-ul oficial dar n-as baga bani in el >Daca o sa te saturi de metin nu o sa regreti ca ai dat banii pe obiectele din joc si nu ai telefon?
Tatatu` are dreptate, bani total aruncati in vant, copile gandeste-te ca`s bani aruncati intr-un joc amarat! te alegi cu ceva care sa-ti foloseasca in "viata reala" daca tatatu` baga banii aia?
Mai bine zii sa-ti ia ceva folositor nu sa bage banii intr-un joc pentru ca tu sa primesti niste obiecte virtuale!
sokey întreabă: