Poveste de groaza, mhm, nu e chiar poveste dar...cica este o pasare "pasarea mortii" care daca canta nu stiu unde moare persoana respectiva. Dar stai linistit/a ca nu e adevarat.
Se numeşte cucuvea şi preveşteşte moartea.
Da, asa se numeste. Este un mit creat de o coincidenta presupun.
La multe lume li s-a întămplat ceva rău, nu neapărat moartea. Cunosc căteva persoane
Mama bunici mele a auzit seara pe cineva că o strigă când s-a uitat pe geam a văzut un moment mare, foarte mare îmbrăcat în alba (2-3m), dar ea nu a răspuns pentru că aș spune că poti sa muțești, de atunci oamenii au văzut tot mai des acel om la ora 00:00-00:10, cum să mutați un om ciudat din sat totul s-a oprit, uni îl vedeau seara de SF.Andrei că dormea afară și de spune că strigoii fac asta, când sa căsătorit, soțul fetei bunicii mele a văzut un lup mare și albe care rade asi de rostogolea de 3 ori din 20 in 20 sec. Și râdea la el, apoi jumătate de sat a văzut o capra alba cu 6 picioare care vorbea, iar când omul ciudata a murit, chiar daca era în alt sat totul s-a oprit, pete o luna bunica s-a mutat unde stau eu acum și gat, totul e adevarat cec puțin ce îți spun eu acum e ceea ce am auzit.
Cele cu miresele care au murit in ziua nuntii sunt cele mai bune, nu trebuie sa iti spuna nimeni, totul consta in imaginatie
Buna! Nu stiu povesti de groaza, dar pe YouTube se afla un canal numit iKira.Are 24 de video-uri cu povesti horror din popor
Davyduchiha2001 întreabă: