| Andrei6814 a întrebat:

Salut,poate ma mai stiti,eu tipul cu intrebari de wrestling cu john cena si altii. unii nu m-au sustinut in ideea de a face wrestling in america, asa ca vreau sai arat acelor fraieri ca pot fi primul roman care e in wwe.asa ca vreau sa imi spuneti in ce oras este acea cladire unde se poate inscrie cineva in wrestling

Răspuns Câştigător
| marian5693 a răspuns:

In cazul in care reusesti, sa stii ca nu esti primul roman.
http://wfan.sport.ro/......orist.html

5 răspunsuri:
| DAnc3 a răspuns:

Viseaza,ce vezi la tv este regizat, mai sunt oameni care cred asa ceva? Pai ma copile la o bataie adevarata poti lua somn dintr-un picior nu te bati o jumate de ora iti si da scaune in cap si inca te mai bati, oricum nici n-are rost sati bati mintea ca nu vei ajunge asa ceva, daca vrei sa te lupti du-te la kickboxing acolo te invata sa te bati.

| Wøodenpints a răspuns:

Decât sa faci wrestling în SUA, mai bine faci gramatica în România.

| Sociopat a răspuns:

O sa-si bata joc de tine si te vor imbraca precum un stereotip roman.Te vor pune sa porti dinti de plastic ca sa pari vampir si sa bei mult vin rosu care cica e sange.Vei face tara de ras si vei fi dat in judecata de statul roman.

| νισяєℓ a răspuns:

Crede-ma ca iti trebuie ani buni de antrenament + talent. Si n-ai sanse sa ajungi direct in WWE. Trebuie sa treci prin multe alte compani, sa faci performante mari si dupa dupa mai ai nevoie si de mult noroc.

| νισяєℓ a răspuns:

DAnc3 sa stii ca nu e chiar asa cum crezi. Loviturile chiar sunt reale, bineinteles ca nu la intensitate mare si mai e si faptul ca pe podeaua ringului e burete. Acum intr-adevar ca totul e regizat ( manevre, castigatorul etc ).