Foarte bine, e bine sa stii alte limbi
Nu nu cred ca esti obsedata, doar ca iti place foarte mult.si cine stie poate o sa o vizitezi(daca nu ai facut-o deja)
Nu esti obsedata daca iti place Japonia si japoneza.Probabil te fac obsedata pentru ca ii stresezi cu asta.Adica e in regula sa-ti placa ceva (sau chiar sa ai hobby), dar nu-i innebuni pe ceilalti. Poti sa dai dovada ca-ti place si daca faci un proiect cu Japonia pentru la scoala sau ceva de genul.
Si eu`s la fel. Nu lua in seama ce zic altii. Daca tie iti e bine si iti place nu trebuie sa asculti ce zic altii. Si mie imi place Japonia foarte mult. De exemplu eu sunt obsedata de limba spaniola, si o vorbesc fara sa`mi dau seama si unii zic ca`s obsedata . Si nu`mi pasa.
Deci nu esti obsedata stai linistita.
Invidiata mai degraba...decat obsedata...fiindca nu e o limba usoara. Bravo tie ca ai invatat ceea ce altii doar asculta degeaba!
Foarte frumos. Nu, nu esti obsedata esti doar fascinata si indragostita de un popor cu o cultura total diferita de a noastra. Felicitari, nu stiu cum ai invatat limba! Eu am un manual si sper sa reusesc sa invat ceva, asa ca sa nu mor de foame in cazul in care voi ajunge prin strazile din Tokyo sau Osaka
Buna, nu cred ca esti obsedata. Mie imi place turca si cand ma aude prietenul )... incepe cu nervii, el fiind grec, iti dai seama :Grecii si Turcii
Sti limba japoneza?
uite ceva frumos, nu nu esti obsedata obsedat insemna altceva
http://www.220.ro/VYtc3lIJf5/Cantec-Japonez
Eu am 13 ani si ma omor dima pisici.nu cred ca esti obsedata, bine ca stii o limba oe care nu multi o cunosc
CookieDiamond întreabă:
ly01 întreabă: