| TruLaLa a întrebat:

Puteti sa ma ajutati sa continuui ceea ce am inceput - " Poezia este o creeatie prin care autorul vrea sa-si exprime toate gindurile. Prin poezie putem reda ce avem pe suflet, toate momentele ce le traim, sau starea pe care o avem..." va rog ajutati-ma! dau fundaaaaaaaaa)

Răspuns Câştigător
| pitilalala a răspuns:

.sau starea pe care o avem. poezia apartine genului liric intrucat autorul isi exprima direct si intens sentimentele, gandurile prin intermediul eului liric si al limbajului artistic incarcat de subiectivitate. In acelasi timp, aceasta reprezinta si o minunata forma de arta, inlocuind sensul propriu al unei limbi prin calitati estetice si evocative. ( poti sa mai completezi sau sa mai dai niste exemple, sper ca ti-am fost cat de cat de ajutor, bafta)

3 răspunsuri:
| ViseColorate_6532 a răspuns:

Poezia este o creatie lirica prin care autorul isi exprima in mod direct gandurile, ideile si tratirile. Cu ajutorul poeziei se poate relata ce ai pe suflet, momentele frumoase sau mai putin frumoase prin care ai trecut si chiar starea de spirit pe care o avem. In concluzie, poezia este cel mai bun mod de a ne exprima.

| LargeKidda a răspuns:

Folosindu`se de imaginatie, autorul formeaza o lume a lui cuprinsa uneori intre realitate si vis. Pe baza unei teme, dezvolta creatia cu ajutorul figurilor de stil, eului liric cat si cu folosirea mijloacelor intere de imbogatire ale vocabularului. In poezie autorul isi pastreaza rolul, prin sincritate si concretitudine bazandu`se pe idei si propria imaginatie big grin Funda?batting eyelashes tongue hai nu fi neserioasa tongue laughing ty pup ty pup >big grin

| lacrytza a răspuns:

Poezia este o creatie ce ne exprimam in mod direc gandurile si sentimentele, dam frau imaginatiei si o lasam sa curga pe foaia noasta care determina anonotimpul natura persoana etc. fundita? nu am facut-o extraordinara dar sper sa te ajute! succes