| daniela281 a întrebat:

Salut. Puteti sa-mi dati niste site-uri unde sa-mi dezvolt IQ.Va rog!

Răspuns Câştigător
| robytzu96 a răspuns:

Http://www.conquiztador.ro/ Incearka este un joc de cultura unde potii vorbii si cu altii Playerii Din Tara. Bafta. Funda?

| DimLight a răspuns (pentru robytzu96):

Foarte varza jocul, sa nu mai spun ca exista hackuri iar multe din intrebari sunt inutile, imi pare rau dar esti mult pe langa subiect

| daniela281 explică (pentru robytzu96):

Stiu a cest joc.mam jucat de multe ori si sunt foarte buna, dar de ceva timp nu ma mai jucam, mersi ca mi-ai reamintit.

5 răspunsuri:
| Cigαяєttє a răspuns:

Dacă dorești să-ți dezvolti IQ-ul, apucă-te serios de citit, așa vei afla chestii noi și interesante, care îți vor fi de ajutor în viață.
Baftă!

| DimLight a răspuns:

Invata, invata sa canti la un instrument, joaca jocuri interactive si de logica, rebusuri, citeste carti de calitate, citeste si invata fizica, matematica, logica. altfel nu ai cum sa iti extinzi cunoasterea; fii curios, incearca sa constientizezi ce efect au actiunile pe care le faci si creeaza constant ceva nou doar asa poti intelege si relationa/interactiona cu lumea din jurul tau, bafta!

| robytzu96 a răspuns:

EU am incercat sa te ajut... Nu e vina mea ca exista hack-uri. Dar normal stiam ca hack-urile nu merg la jokurile dpe net...Doar cele desk. AKkm n-am ce zice. Bafta