anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Recent, m-am hotarat sa imi fac un blog in care sa scriu romanele scrise de mine inca din copilarie. Unele persoane spun ca sunt interesante.
Credeti ca merita?
Si ce nume sa pun blogului ca sa fie mai atractiv?

Răspuns Câştigător
| GabyB94 a răspuns:

Alege un titlu general: Romane de la oras
Ceva care so poata include de toate.

Legat de protejat creatia, cel mai bine iti pui un disclaimer la fiecare postare noua in care specifici ca e creatia ta si sa pastrezi si originalul (folder sau caiete sau in ce ai scris). Sunt si platforme speciale pentru autorii amatori, site-uri gata create in care iti faci cont si scrii. Mi se para ca alea te protejeaza si ai si cititori.

5 răspunsuri:
| Cristinel69 a răspuns:

Da, de ce nu?! Un nume interesant: "Zilele unui / unei pusti / pustoaice de rand" big grin

| sypzer a răspuns:

Uite un nume interesant: In pasi de dans
sau Actiune, drama, literatura
Ar fi un lucru super daca ne-ai impartasi si noua operele tale.

| Floreenofficial a răspuns:

Salut! happy
Nu se merita pentru ca sunt ideile tale originale, care ar putea fi preluate de altcineva.Pastreaza pentru tine ce scrii, pe bloguri poti sa scrii despre pasiunile tale, despre viata ta de zi cu zi, etc.Ma rog, scrie daca vrei, dar sper sa nu te trezesti vreodata ca cineva se lauda cu "creatiile sale"si cand colo sunt ale tale. sad Succes! happy

| RockNbeer a răspuns:

Scrii romane insa n-ai habar ce nume sa alegi unui blog? laughing

| Brotacelul a răspuns:

Eu iti recomand sa gasesti un nume care sa cuprinda esenta a ceea ce scrii tu - si aici cred ca esti singura persoana care stie varianta potrivita;)
Ca si platforma pentru blog, iti recomand www.ucoz.ro - e extrem de usor de folosit si e gratuit.