Daca ai sub 18 ani, cand vei creste lucrurile vor evolua si ele. de la un pachet pe luna,vei ajunge la unul pe saptamana, si tot asa...
nu, nu e nicio problema daca fumezi unul pe luna, pentru ca nu ai suficinta nicotina in sange pentru a intra in depresii stiind ca nu mai ai tigari.
Ma bucur ca in sfarsit am gasit un tip care nu face muschi la repezeala doar pentru a impresioa !
Daca mananci numai fructe, nu e bine.deoarece corpul cand depune efort are nevoie si de mancare. daca combini lapte cu fructe, nu vreau sa-mi imaginez ce urmeaza dupa ...
in fine, lasam asta.partea cu tigarile e pentru oamei mari. daca tu crezi ca iti ajunge un pachet, atunci fumeaza-l. si nu, nu iti face rau in doze mici...
Voi cu muschii vorstii! Poti afce muschi incet si sigur, nu la repezeala doar de dragul fetelor sa-ti admire in august la Mamaia patratelele tale.De la 2 tigari pe saptamana nu ti se intampla mai nimic, numai ca incet poti sa devi dependent.Si plus ca pachetul ala desfacut, intr-o luna se stafidesc toate tigarile...
Tu, daca vrei muchi si plamani buni, lasa naiba tigarile.
Stai linistita, nu de pasesc 1 pachet pe luna.
Si fac destule exercitii, nu ca sa impresionez pe nimeni, imi place sa ma privesc in oglinda sa vad cum evoluez.
Mananc fructe si beau lapte des.
Deci nu ar fi nici-o problema daca fumez un pachet pe luna?
Mersi de sfaturi.
Stai linistit ca nu combin lapte cu fructe;-)) doar ca, dupa ce termin exercitiile mai fur un mar de pe masa sau mai beau 1 cana cu lapte, mananc si destula mancare ca altfel nu ar avea cum sa se formeze muschii.
Sincer sa fiu nu prea fumez 1 pachet pe luna, un pachet contine 20 de tigari iar eu pe luna fumez in jur de 8, maxim 10.
Nu este ca sunt smecher, dar mi-e foarte dor de prietena mea si cand sunt singur ma simt necajit si ma mai descarc fumand.
Cu timpul ma voi lasa, mai ales cand vine acasa prietena mea...o sa ma certe cand aude ca m-am apucat de fumat si nu am sa mai pun botul pe vreo tigara vreodata...
Am sub 18 ani ( am 15 )
Merci mult de sfaturi.
Iubirea asta din nou face ravagii. puneam sa-mi imaginez ceva de genul, dar nu.
prietena ta e plecata undeva departe si iti e atat de dor de ea incat te-ai apucat de fumat.sun-o,vorbeste sa-ti aline dorul, ca doar nu a murit.
p.s. si daca te-ai apucat de fumat din cauza ei, nu stiu daca merita...
in fine, nu fac consiliere psihologica, ci doar iti spun sa te lasi de fumat si bafta la "crescut de muschi" .
Merci inca odata.
Problema e un pic mai greuta, nu e ca nu as vrea sa vorbesc cu ea doar ca...e mult de povestit si mi-e putin rusine
Nu e din cauza ei e din cauza mea ca nu sunt obisnuit sa stau departe de ea mai mult de 2 zile.
Daca ai sub 18 ani, cand vei creste lucrurile vor evolua si ele. de la un pachet pe luna,vei ajunge la unul pe saptamana, si tot asa...
nu, nu e nicio problema daca fumezi unul pe luna, pentru ca nu ai suficinta nicotina in sange pentru a intra in depresii stiind ca nu mai ai tigari.
Ma bucur ca in sfarsit am gasit un tip care nu face muschi la repezeala doar pentru a impresioa !
Daca mananci numai fructe, nu e bine.deoarece corpul cand depune efort are nevoie si de mancare. daca combini lapte cu fructe, nu vreau sa-mi imaginez ce urmeaza dupa ...
in fine, lasam asta.partea cu tigarile e pentru oamei mari. daca tu crezi ca iti ajunge un pachet, atunci fumeaza-l. si nu, nu iti face rau in doze mici...
Eu zi ca da. Eu nu cred ca vei putea fuma asa rar deoarece vrei vrea mai mult. Strabunicul meu fuma cate 4 pachete pe zi.
Nu fuma ma Cine te obliga sa fumezi si pe ambalaj scrie (fumatul Dauneaza!)
Yurisa întreabă: