| axel_9486 a întrebat:

Salut si toate cele bune! Eu ma numesc Alex si sunt in clasa a 7-a si am o mare/mica problema. Este o fata de care imi place si ea stie asta.Toti prietenii imi spun sa ma dau la ea dar...nu stiu cum.Nu am mai avut niciodata o prietena pana acum.Eu glumesc, o fac sa rada...suntem prieteni, dar mai departe nu stiu ce sa mai fac.Am cautat pe net dar scrie chestii de genu "cum sa bagi o fata in pat " sau altele de genu asta.Cine ma ajuta si pe mine?

Răspuns Câştigător
| DakotaRoyse a răspuns:

Mmmda. Ia-o într-un colţ, unde să fiţi pentru ceva timp doar voi doi şi spune-i la cel mai serios mod, dar totuşi, cu un mic zâmbet pe buze, că îţi place de ea, că ţi se pare că-i simpatică, că o îndrăgeşti etc. Formulează tu cum vrei happy Şi-atât. Şi te rogi să-ţi zică şi ea acelaşi lucru big grin

4 răspunsuri:
| Answer17 a răspuns:

Incepe printr-o invitatie la suc dar pana la faza cu "bagat fata in pat" laughing mai ai ceva de lucru laughing in cazul in care ea iti trimite semnale evidente va fi mai simplu. dar mai intai trebuie sa stai cate-va luni cu ea fara sa pomenesti de asa ceva ca sa-i arati ca-ti pasa apoi treceti la nivelul urmator.

| EstiApreciatDacaEstiDiferit a răspuns:

Nu abordezi o fata cu chestii gen "cum sa bagi o fata in pat". Daca poti face o fata sa rada, poti orice. Fii tu insuti, si spune-i ca o placi big grin

| deathnote001 a răspuns:

Buna Alex, ia-o frumos de manute si spune-i ce simtiwinking

| axel_9486 explică:

Nu am spus ca am folosit chestiile alea de pe net sau ca o sa le folosesc, am vrut sa dau de inteles ca netul nu imi este de ajutorwinking.