Se duce un moldovean la frizer si intreba: Cat e tunsul? Frizerul ii spune: 5 lei.
- Dar barbieritul?
- 2 lei.
- Atunci barbiereste-ma pe cap, spune moldoveanul. Doi nebuni incercau sa evadeze dintr-un spital de nebuni. Unul dintre ei zice:
- Hai ca eu aprind o lanterna si scot raza pe geam, iar tu cobori pe ea.
- Ma crezi prost? Daca tu stingi lanterna eu pic jos!
Barbatul: In sfarsit. Am asteptat asta atata timp.
Femeia: Vrei sa plec?
Barbatul: Ai innebunit? Nici sa nu te gindesti la asta.
Femeia: Ma iubesti?
Barbatul: Bineinteles! Tot timpul!
Femeia: M-ai inselat vreodata?
Barbatul: Doamne fereste! Bineinteles ca nu.
Femeia: O sa faci sex numai cu mine?
Barbatul: Sigur ca da. Cu orice ocazie.
Femeia: O sa ma lovesti vreodata?
Barbatul: Ai innebunit?
Femeia: Pot sa am incredere in tine?
Barbatul: Da!
Femeia: Iubitule!
si acum citeste de jos in sus Un sofer gonea cu 150 km/ora. Vede girofarul unei masini de politie in oglinda si accelereaza. Dupa o vreme, vede ca nu poate scapa de politist si trage pe dreapta. Politistul ii spune:
- Am avut o zi groaznica si vreau sa ajung acasa. Dar mi-a placut urmarirea. Asa ca zi-mi o scuza buna si te las sa pleci.
- Acum trei saptamani, nevasta-mea a fugit cu un politist, zice soferul. Cand te-am vazut in spate, am crezut ca vrei sa mi-o aduci inapoi. De 1 aprilie Bula vroia sa pacaleasca si el pe cineva asa ca se duce la maica-sa si ii zice:
-Mama, s-a spanzurat tata in garaj!
Maica-sa fuge repede plangand in garaj.
-Bula, dar nu e nimeni spanzurat in garaj.
La care Bula raspunde:
-Pacaleala de 1 aprilie, tata e spanzurat in pod.
Am ramas fara benzina in masina! Eu n-am bani la mine asa ca merg la benzinarie si intreb : cat costa picurul de benzina? Nimic, zise vanzatoarea. Pai atunci picuratimi si mie 2 litri de benzina, zic eu.
La etajul 1 sta bunica lui Bula, la etajul 2 sta mama lui Bula, iar la etajul 3 sta Betmen.Merge Bula la bunica lui si zice:
-Buna bunico!
-Ce faci Bula? Hai sa te invete mamaia matematica.Cat e 5x5?
-10,raspunde Bula.
-Ba nu, e 25.
Apoi Bula ii trage o palma si zice:
-Nu ma contrazice!
Apoi se duse la mama lui. Zice Bula:
-Mama, mama.Am invatat matematica.Stii cat e 5x5.E 10.
-Nu puiule, este 25.
Apoi Bula ii da o palma si zice:
-Nu ma contrazice!
-Apoi se duce la etajul 3. (cand vreti sa ziceti bancul unui prieten spune ca la etaju 3 sta Spiderman, iar o sa zice :,, Ba nu, Betmen,, iarvoi ii veti trage o palma si vezi zice:
-Nu ma contrazice! e si asta dragut ))))
Un baiat o suna pe prietena sa la telefon la care raspunde tatal ei:
-alo, asta esti tu pestisorul meu?
-nu, vorbesti cu stapinul acvariului...
Invatatoare il intreaba pe Bula: Bula zi o propozitie Oaia paste Bravo mai zi una Oaia paste Dar e aceeasi propozitie Da dar e alta oaie